Neler Yeni

Bu sistem toplanır mı?

Ardacrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Y.Arda Bozlar
Bu ay içerisinde bir sistem toplamaya karar verdim, kasanın dışınıda önem vererek performans odaklı bir şey olsun istiyorum.Birçok video ve hazır sistem inceledikten sonra şöyle bi sistem yaptım sizce alınır mı yada eksik olan bir kısmı var mıdır?
Anakart: msı pro a620m-e
Ekran kartı: msı geforce 4070ti super 16 gb ventux 2xoc
işlemci: amd ryzen 9600x
Ram: kingston beast DDR5 5600Hz
SSD: Kingston 6000/4000mb
Sıvı soğutma: gamepower skadi square 360 mm
Psu: NZXT 750 w bronze(modüler değil)
Kasa: NZXT H6 FLOW - APNX VI (tam bilmiyorum)
apnx kasa alırsam fan da almam gerek ve nzxt ler fiyatlar çok uçuk öneriniz varsa çok güzel olur onun dışında bu sistemde kafa ağrıtacak ya da her hangi bir yanlışım var mıdır?(tema siyah kasa beyaz argb fan istiyorum)

red1x

80+
Bütçe nedir? Böyle sisteme böyle bir anakart alınmaz. Ayrıca GamePower sıvı soğutma da alınmaz.

Ardacrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Y.Arda Bozlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçem 65 k

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Bu ay içerisinde bir sistem toplamaya karar verdim, kasanın dışınıda önem vererek performans odaklı bir şey olsun istiyorum.Birçok video ve hazır sistem inceledikten sonra şöyle bi sistem yaptım sizce alınır mı yada eksik olan bir kısmı var mıdır?
apnx kasa alırsam fan da almam gerek ve nzxt ler fiyatlar çok uçuk öneriniz varsa çok güzel olur onun dışında bu sistemde kafa ağrıtacak ya da her hangi bir yanlışım var mıdır?(tema siyah kasa beyaz argb fan istiyorum)
Psu tek kanaldan güç veriyor ekran kartın için uygun değil 16 pin çıkış var ve tek kanal yapıyor.normalde ekran kartın bile 24 pin için dönüştürücü veriyor her türlü olmaz.
Buna bakabilirsin fiyat performans ve yeni ATX 5.1 destekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci 12269 TL
Anakart 4439 TL
Ram 3899 TL
SSD 2179 TL
İşlemci Soğutucu 2299 TL
PSU 3999 TL
Bilgisayar Kasası 3321 TL
Ekran Kartı 28582 TL

Totalde 60987 TL tutuyor forumdaki arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim parça kalitesini önde tutarak elindeki monitörü değerlendirebileceğin 1080P de minimal darboğaz verecek ve Kodlama render gibi işlerde sana yardımı dokunacak bir işlemci seçimi yaparak böyle bir kasa oluşturdum.
Dün bir arkadaşa böyle bir sistem önerdim kişisel ihtiyaçlarına göre sekillendirme yapabiliriz daha kaliteli parçalar ile daha iyi sistem çıkartılabilir.

Ardacrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Y.Arda Bozlar
Eyw hocam dikkat etmemiştim hiç.hazır sistrm üzerinden gittiğim için eksik ne bilmiyorum.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Yusufcan Koçkaya
anakartını B serisi almalısın kesinlikle

Ardacrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Y.Arda Bozlar
Psu tek kanaldan güç veriyor ekran kartın için uygun değil 16 pin çıkış var ve tek kanal yapıyor.normalde ekran kartın bile 24 pin için dönüştürücü veriyor her türlü olmaz.
Buna bakabilirsin fiyat performans ve yeni ATX 5.1 destekliyor.

Dün bir arkadaşa böyle bir sistem önerdim kişisel ihtiyaçlarına göre sekillendirme yapabiliriz daha kaliteli parçalar ile daha iyi sistem çıkartılabilir.
Kullanım ağırlık olarak oyun için olucak.güzel bir setup kurmayı düşünüyorum şuanda elinde curved 1 ms 180 hz lık bir monitör var.

anakartını B serisi almalısın kesinlikle
mesela hocam
bu uygun olur mu

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Yusufcan Koçkaya
uygundur