Bu sistemde Darboğaz olurmu?

Reaksiyon skoru
0
İlerki zamanlarda pcmi yenilemeyi düşünüyorum bu yüzden güçlü bir işlemci seçmek istedim yıllar boyunca götürsün beni r5 7600 seçtim fiyat ve performansı güzel diye biliyorum sıvı soğutma ilede destek vericem bu işlemciye ama şöyle bir problem var işlemciyi ve diğer anakart,ram,ssd,kasa,sıvı soğutucu derken ekran kartına param çok kalmıyor şuan kullandığım sistemde rx470 mining edition var sizce darboğaz yaparmı kısa bir süre o şekilde fivemde donmalar yaşamadan oynayabilirmiyim.

Not: yıllardır fps ve çoğu oyunları hep düşük grafiklerde oynadım alıştığım için yeni bir işlemcim olsa bile yüksek ayarlarda oynamak istemem çok alıştım düşük grafiklere.

Darboğaz yapar tabi volada o işlemciyle güncel ekran kartıyla rahat 400 500 alırken sen 200 300 anca

Darboğaz yapar tabi volada o işlemciyle güncel ekran kartıyla rahat 400 500 alırken sen 200 300 anca
Peki sence sonrasında o karta takılabilcek aklımda birkaç ekran kartı var mesela 1080Ti ucuz ve performanslı 9060 xt 7700 xt felan nvidia taraftarı çok değilim genelde amd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Darboğaz olur. Ama yüksek yüksek derecede değil
işlemcinin İçindeki grafik kartını kullansam nasıl olur

Peki sence sonrasında o karta takılabilcek aklımda birkaç ekran kartı var mesela 1080Ti ucuz ve performanslı 9060 xt 7700 xt felan nvidia taraftarı çok değilim genelde amd

İşlemcinin içindeki pek iyi değil
O işlemci ile 9070 ve 5070 i darboğaz olmadan rahatça kullanırsın

Ama 1080p oyuncususysan 9060 xt 16 GB alabilirsen seni çokrahat bı 8 9 yıl idare eder grafik takıntın falanda yokmuş zaten uzun süre seni götürürbu

Basit bir 7600xt bile işini görür

İşlemcinin içindeki pek iyi değil
O işlemci ile 9070 ve 5070 i darboğaz olmadan rahatça kullanırsın

Ama 1080p oyuncususysan 9060 xt 16 GB alabilirsen seni çokrahat bı 8 9 yıl idare eder grafik takıntın falanda yokmuş zaten uzun süre seni götürürbu
Grafik takıntımdan çok fps ve paket loss çok takıyorum hem fpsimde yüksek olsun fivem oynarken belki bilirsiniz realistic packler var bazen güzel oluyorlar ama bazı svlerde optimizeden dolayı bazı arkadaşlarım güçlü işlemcilerle bile 100 hatta 60fps bile düşüyorlar o durumlra düşürmesini istemiyorum beni

Hepinize çok teşekkür ederim baya bilgilendim yolunuz açık olsun 🫡🫡

Geri