%5 kullanan işlemcinin neresi yetersiz.hocam sistem darboğaz yapıyor gerçekten buradan bakabilirsiniz siteden anladığım kadarıyla işlemci yetersiz kalıyor çözüm olarak işlemciyi yükseltmeniz önerilmiş diyebileceğim başka bir şey yok sitede anlatınlanları okursanız sizin yararınıza olur kolay gelsin şimdiden
dostum 7600 ile 7500f nerdeyse aynı güçte hatta 4070 superi beslemesi gerekiyor fakat yinede darboğaz varhocam 7600 güçlü bir işlemci değil mi, millet 7500f ile rahat kullanıyor
bence düzelirmonitörü 2k yapsam düzelir mi
hocam ben siteyi kaynak göstererek konuştum bende şaşırdım zaten biliyorum güçlü bir işlemci yeter diye düşündüm ama sanırım kaynak güvenilir değildi kusura bakmayındostum 7600 ile 7500f nerdeyse aynı güçte hatta 4070 superi beslemesi gerekiyor fakat yinede darboğaz var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence düzelir
yok hocam sorun değilhocam ben siteyi kaynak göstererek konuştum bende şaşırdım zaten biliyorum güçlü bir işlemci yeter diye düşündüm ama sanırım kaynak güvenilir değildi kusura bakmayın
Minecraftla çakışma yapabilir. Ayrıca windows'un kendisi gereksizlikten ibaret zaten. Yüzlerce ayar yapman gerekiyor sadece windows'un aptallıklarından kurtulabilmek için. Ömrümün son 9 yılını bunlarla uğraşarak geçirdim Win10'a geçtiğimden beri. Bu kadar emeği Linux öğrenmek için harcasam kendi distromu çıkarırdım.hocam böyle bi şey olsa diğer oyunlarda da drop yemem falan gerekmez mi, ayrıca pc daha yeni kuruldu yani tertemiz hiçbi gereksiz dosya falanda yok