Neler Yeni

Bu sistemde minecraftta drop yemem normal mi?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Eymen
Arkadaşlar selam, bi kaç ay önce yeni bi sistem topladım. Şuana kadar hiçbir oyunda fps drop sorunu yaşamadım fakat Minecraft'ta herhangi bir shader vs kurduğumda ve normal vanilla halinde sürekli fps drop yiyorum ve aşırı rahatsız edici şekilde 2-3 saniyede bir fps 70lere kadar düşüyor. Monitörüm 1080p'de acaba darboğaz mı yapıyor? Anlayanlar lütfen yardımcı olabilir mi (4070super + ryzen 5 7600)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen yok mu arkadaşlar
he son olarak iyilik yapayım 1080p darboğaz yaptırır ama oranını bilmem

liluzivert

80+ Bronze
Fabric kur bu modları indir

Iris kurmak zorunda değilsin o shader için

Appleskin de çok gerekli değil

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-07 162220.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-07 162220.png
    18.1 KB · Hit: 28

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Uygunsuz davranış
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
alperen özdemir
Arkadaşlar selam, bi kaç ay önce yeni bi sistem topladım. Şuana kadar hiçbir oyunda fps drop sorunu yaşamadım fakat Minecraft'ta herhangi bir shader vs kurduğumda ve normal vanilla halinde sürekli fps drop yiyorum ve aşırı rahatsız edici şekilde 2-3 saniyede bir fps 70lere kadar düşüyor. Monitörüm 1080p'de acaba darboğaz mı yapıyor? Anlayanlar lütfen yardımcı olabilir mi (4070super + ryzen 5 7600)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen yok mu arkadaşlar
hocam birçok neden olabilir ama en olası neden sizin söylediklerinize göre yalnızca minecraftda sorun oluyormuş hocam ayarlar bu sistemde en yüksek de olduğunda nasıl bir fps alırsınız bilmiyorum ama eğer chunklar çok yüksekse ve en yüksek ayarlarda oynuyorsanız belki o alanları işlerken donuyor olabilir veya single player oynuyorsanız diğer ayarlar ya da performans ayarları olacak ordaki bir kaç ayarı okuyarak değiştirseniz ondan da olabilir veya minecrafta girdiğiniz launcherde oyuna verdiğiniz ram miktarı az olabilir ordan bir kontrol edin eğer düşükse artırın eğer bir şey değişmezse oyun ayarlarını kontrol edin veya oyunu optifine ile açmaya çalışın olmaz ise sodium du sanırım onu deneyin ve fps yi kısıtlayarak oynayın yüksek fps lerde bir süre sonra sistem gereksiz ısınacağından belki drop olabilir ama bu olasılık çok düşük ama siz gene de fps yi kısıtlayın sistem gereksiz yorulmasın

Top Bottom