Bu sistemde minecraftta drop yemem normal mi?

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar selam, bi kaç ay önce yeni bi sistem topladım. Şuana kadar hiçbir oyunda fps drop sorunu yaşamadım fakat Minecraft'ta herhangi bir shader vs kurduğumda ve normal vanilla halinde sürekli fps drop yiyorum ve aşırı rahatsız edici şekilde 2-3 saniyede bir fps 70lere kadar düşüyor. Monitörüm 1080p'de acaba darboğaz mı yapıyor? Anlayanlar lütfen yardımcı olabilir mi (4070super + ryzen 5 7600)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen yok mu arkadaşlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, bi kaç ay önce yeni bi sistem topladım. Şuana kadar hiçbir oyunda fps drop sorunu yaşamadım fakat Minecraft'ta herhangi bir shader vs kurduğumda ve normal vanilla halinde sürekli fps drop yiyorum ve aşırı rahatsız edici şekilde 2-3 saniyede bir fps 70lere kadar düşüyor. Monitörüm 1080p'de acaba darboğaz mı yapıyor? Anlayanlar lütfen yardımcı olabilir mi (4070super + ryzen 5 7600)

bilen yok mu arkadaşlar
minecrafta ram gayet önemli ram kaç?

bilen yok mu arkadaşlar
işlemciyi stock sğutucu ilemi kullanıyorsun?

1 tane rammi yoksa2mi?

Darboğaz yaptığını anlamak için İşlemci kullanımına bakman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,978
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri