Kasa ve Sıvı soğtucunun modelleri yok niye acaba? Büyük ihtimalle kalitesiz markalar kullanıldı ki yazmiyorlar.Merhabalar 5090'lı sistem dizmek istiyorum 5090 siparişi vermek mümkün değil hala hiçbir yerde stok yok sizce bu sistem alınır mı?
Bunu ne amaçla alıyorsunMerhabalar 5090'lı sistem dizmek istiyorum 5090 siparişi vermek mümkün değil hala hiçbir yerde stok yok sizce bu sistem alınır mı?
Yazdı mı göremedim ama şu şekil duruyor anlar mısınız burdan modelini vesaire bilmiyorum ama.Kasa ve Sıvı soğtucunun modelleri yok niye acaba? Büyük ihtimalle kalitesiz markalar kullanıldı ki yazmiyorlar.
Blender modelleme yayın video render.Bunu ne amaçla alıyorsun
Bu işden para kazanıyor musunYazdı mı göremedim ama şu şekil duruyor anlar mısınız burdan modelini vesaire bilmiyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Blender modelleme yayın video render.
Kasa ve Sıvı soğtucunun modelleri yok niye acaba? Büyük ihtimalle kalitesiz markalar kullanıldı ki yazmiyorlar.
Tercih etmezdim 230K para verip gameagle almakYazdı mı göremedim ama şu şekil duruyor anlar mısınız burdan modelini vesaire bilmiyorum ama.
Evet dostum neyi soruyorsun?Bu işden para kazanıyor musun
İnstagramdan görmüşsün yüksek ihtimalle şahsen 5090 gereksiz pahalı 5080 de günümüz 4K sında canavar gibi bu sistemde gerçekten rezalet o paraya daha kaliteli parçalarla 5090 dizilir bunun parçaları rezaletYazdı mı göremedim ama şu şekil duruyor anlar mısınız burdan modelini vesaire bilmiyorum ama.
Kendi toplasan bu bütçede kralını toplarsın hatta 360 mm yi geçtim 420 mm takarsınMerhabalar 5090'lı sistem dizmek istiyorum 5090 siparişi vermek mümkün değil hala hiçbir yerde stok yok sizce bu sistem alınır mı?
Tahmin ettiğim gibi kalitesiz ve bilinmedik büyük ihtimalle çin mali marka kullanmışlar.Sıvı soğutucu ve kada kalitesiz onu soyliyim.Zaten kaliteli veya bilindik model olda kocaman yazarlardı oraya.Millete saplamak için çok iyi mükemmel diye yazmışlar şaka gibi ya bizim esnafımızYazdı mı göremedim ama şu şekil duruyor anlar mısınız burdan modelini vesaire bilmiyorum ama.
Ya kendisi toplasa bu fiyata denk gelmez daha ucuza gelir bide 420 mm koyar kesinlikle kazıkTahmin ettiğim gibi kalitesiz ve bilinmedik büyük ihtimalle çin mali marka kullanmışlar.Sıvı soğutucu ve kada kalitesiz onu soyliyim.Zaten kaliteli veya bilindik model olda kocaman yazarlardı oraya.Millete saplamak için çok iyi mükemmel diye yazmışlar şaka gibi ya bizim esnafımız![]()
Sistemden anlamadığıda belli bu sisteme 4 slot hangi akıl koyuyor 4 slotta frekans düşüyor performans kaybı oluyorYazdı mı göremedim ama şu şekil duruyor anlar mısınız burdan modelini vesaire bilmiyorum ama.
Önce senin PP de sonra EFSANE SOGUTAN da patladımTahmin ettiğim gibi kalitesiz ve bilinmedik büyük ihtimalle çin mali marka kullanmışlar.Sıvı soğutucu ve kada kalitesiz onu soyliyim.Zaten kaliteli veya bilindik model olda kocaman yazarlardı oraya.Millete saplamak için çok iyi mükemmel diye yazmışlar şaka gibi ya bizim esnafımız![]()