Waxen
80+ Silver
Dahası
Gold almaya çalış hocamCorsairin 550W 80+ PSU sundan umutluyum açıkçası. Sizde yeteceğini söylediniz zaten.
Gold almaya çalış hocamCorsairin 550W 80+ PSU sundan umutluyum açıkçası. Sizde yeteceğini söylediniz zaten.
Hocam El Capitan hazır sistem alıyorum bu var işte. Seçilebilen en pahalı kasa bile zaten 80+ ne alayım yani.Gold almaya çalış hocam
Kaç Watt olduğu önemli değil mi?Hocam PSU nun kaç w olduğu önemli değil sertifakası önemli. PSU bir sistemin en önemli parçasıdır. Haberin olsun. PSU yu kaliteli al lütfen pişman olursun sonra
Bu tamamen sizin beklentileriniz ile ilgili. Bu sistemle hemen hemen her oyunu ultrada yüksek fps ile oyanacaksınız. Bir süreç sonra belki ultraya yetmeyecek ya da eskisine kıyasla biraz daha düşük fps alacaksınız. Hala ilk günkü gibi her oyunu ultrada 100 fps civarı oynamak istiyorum derseniz tabi ki bazı değişimler gerekir. Ama hiçbir değişiklik yapmasanız dahi bahsettiğiniz süreçte bu sistem asla demode olmaz. Hala iş görecek performanslar verecektir.Overclock hakkında bir bilgim yok yapmayı da düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistem beni kaç yıl götürür? 7-8 yıl götürmesini umuyorum?
OC siz gereksinim 418 Watt ama tavsiyem daha yüksek bir şey al.Overclock hakkında bir bilgim yok yapmayı da düşünmüyorum.
Bu sistem beni kaç yıl götürür? 7-8 yıl götürmesini umuyorum?
Çok doğru bir yaklaşım değil bu. Bronz silver gold yüzde 5-10 verimlilik farklılıklarını ifade ediyor. Atla deve değil. 80+ sertifikası olsun, önemli olan o yeterli verimliliği temin etmek için.Gold almaya çalış hocam
Varsa 5600xt al 5700 ile arasinda 5 fps fln vardır testlerini izlemiştimHocam El Capitan hazır sistem alıyorum bu var işte. Seçilebilen en pahalı kasa bile zaten 80+ ne alayım yani.
Evet önemli değil. Psunun kalitesi önemli.Kaç Watt olduğu önemli değil mi?
Hayır. Çok yanlış düşünüyorsun. Buyur şöyle bir video ile özetliyeyim.Çok doğru bir yaklaşım değil bu. Bronz silver gold yüzde 5-10 verimlilik farklılıklarını ifade ediyor. Atla deve değil. 80+ sertifikası olsun, önemli olan o yeterli verimliliği temin etmek için.
Evet önemli değil. Psunun kalitesi önemli.
Hayır. Çok yanlış düşünüyorsun. Buyur şöyle bir video ile özetliyeyim.