aynı soruyu bende soruyorum.Yeterli ama hangi psu ?
Mesaj olarak belirttimaynı soruyu bende soruyorum.
Mesaj olarak belirttimYeterli ama hangi psu ?
Mesaj olarak belirttimBütçeniz nedir ve 550w 80+ olarak bahsettiğiniz psunun marka-modeli nedir?
Teşekkur ederim cevapladiğin içincorsair ise iyidir. ayrıca psu yeter bence
Yeterli ama bu ikisini öneriyorumKasayla beraber
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj olarak belirttim
Mesaj olarak belirttim
Mesaj olarak belirttim
Cooler Master 600W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı (sinerji.gen.tr)Yeterli ama bu ikisini öneriyorum
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBu psu yu alamazsan (bütçe olarak)XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.844,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com