Yardım Bu sisteme PSU lazım

MelowenX

80+
Reaksiyon skoru
113
Bütçe
500
0 bi pc topluyorum herşeyi topladım ama güç kaynağından bişey anlamadım pin min bişeyler bilenler yardımcı olursa sevinirim ---SİSTEM---

İşlemci: Ryzen 5 5600g
Anakart: Asus tuf gaming b450m-plus 2
Ram: Kingston fury beast RGB kf432c16bbk2
Bellek: MSİ spatium M450
Ekran kartı: Radeon Vega 7 (işlemcinin dahili grafik birimi)
Kasa: Fordo rca 502

Sistemimin toplam fiyatı 8100₺/8000₺
SADECE PSU ÖNERİN LÜTFEN

Bütçe Nedir ? İlerde Yükseltme Şansın Varmı Sistemi İşlemci Ekran Kartı gibi Bence Minumum 650 w Lık Psu Alınsa iyi Olur

Bütçe Nedir ? İlerde Yükseltme Şansın Varmı Sistemi İşlemci Ekran Kartı gibi Bence Minumum 650 w Lık Psu Alınsa iyi Olur
İlerde rtx 2060 fln takmayı düşünüyorum da sence sistem nasıl 3 haftadır ekran başından kalkmadım herşeyi araştırdım ve bunu topladım sence 8000tl ye deyer mi

10k ya rx6600 sistem al direk.

0 bi pc topluyorum herşeyi topladım ama güç kaynağından bişey anlamadım pin min bişeyler bilenler yardımcı olursa sevinirim ---SİSTEM---

İşlemci: Ryzen 5 5600g
Anakart: Asus tuf gaming b450m-plus 2
Ram: Kingston fury beast RGB kf432c16bbk2
Bellek: MSİ spatium M450
Ekran kartı: Radeon Vega 7 (işlemcinin dahili grafik birimi)
Kasa: Fordo rca 502

Sistemimin toplam fiyatı 8100₺/8000₺
SADECE PSU ÖNERİN LÜTFEN
@Abdullah Hacıgül abi yardım et :) ilk etiketim gerçektende instagram ında çok güzel indirimler var bi gün biriktirip alıcam her zaman takip ediyorum ^o^

İlerde rtx 2060 fln takmayı düşünüyorum da sence sistem nasıl 3 haftadır ekran başından kalkmadım herşeyi araştırdım ve bunu topladım sence 8000tl ye deyer mi
fiyat konusuna bişey diyemem malum 8800 civarı 2060 lı sistem satıldı o yuzden o kısma bişi diyemem, ama dedigim gibi 650 w bi psu işini görür şimdi ve ilerde takacak oldugun 2060 için

10k ya rx6600 sistem al direk.
Yaw tek bu forumda tanıdıksın diye bişyde demiyorum hep sen geliyon ha :) ben ne diyom sen ne diyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyat konusuna bişey diyemem malum 8800 civarı 2060 lı sistem satıldı o yuzden o kısma bişi diyemem, ama dedigim gibi 650 w bi psu işini görür şimdi ve ilerde takacak oldugun 2060 için
Bulup ismini yazarmısın sertifika marka fln ve şu pin meselesi uyarmı hiç anlamıyorum

Yaw tek bu forumda tanıdıksın diye bişyde demiyorum hep sen geliyon ha :) ben ne diyom sen ne diyon

Bulup ismini yazarmısın sertifika marka fln ve şu pin meselesi uyarmı hiç anlamıyorum
Knk gidip niye RGB ram kullanıyorsun hadi bütçen 20-30 k olsa tamam 600w yeterli.2060 için

8k verilebilecek bi sistem değil zar zor 35-40 fps alıyor yeni oyunlarda

Kendi kararın karışamam ama mantıklı değil sadece bunu bil benim için yeter.

8k verilebilecek bi sistem değil zar zor 35-40 fps alıyor yeni oyunlarda

Kendi kararın karışamam ama mantıklı değil sadece bunu bil benim için yeter.
İlerde ekran kartı takıcam yeni oyun oynSam oynasam COD MW VE COD WARZONE oynarım oda 40 60 verir bana

Geri