vural55555
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
pazarlıkla 15k düşürürsen daha iyi olur ama bu fiyatada güzel alırken testlerini yapıp alınBeyler bu sistem Alınır mı? 16k mayning yapildimi sizce fikirlerinizi bildirin lutfen.
Hocam bilgisayardan bek anlamiyorumda ne gibi seyler istiyim sen yardim edermisin banapazarlıkla 15k düşürürsen daha iyi olur ama bu fiyatada güzel alırken testlerini yapıp alın
ekran kartı için furmark tesit yap stres testidir yaklasık 15 dk zamanın varsa 30dk çalıştır sıcaklık derecelerine bakHocam bilgisayardan bek anlamiyorumda ne gibi seyler istiyim sen yardim edermisin bana
Hocam bilgisayardan bek anlamiyorumda ne gibi seyler ispazarlıkla 15k düşürürsen daha iyi olur ama bu fiyatada güzel alırken testlerini yapıp alın
Hocam boyle bir mesaj atdi supelendim mayning ola bilirmi neden boyle yazdiekran kartı için furmark tesit yap stres testidir yaklasık 15 dk zamanın varsa 30dk çalıştır sıcaklık derecelerine bak
işlemci için prime 95 üzeinden test yap
ssd veya hdd için buradan hız testi yap crystaldiskmark
birde disk saglıkları için hard disk santiel kullanabilirsiniz
onun dısında sistemde gözle görulur bir şey varmı ona bak
ayna derken arkadaki iom kalkanı ondan sorun cıkmaz soru sorarmısın nasıl kullanıcı değilmiş diye yüksek ihtimal cevreden toplu alıp satıyordur diye tahmin ediyorumHocam bilgisayardan bek anlamiyorumda ne gibi seyler is
Hocam boyle bir mesaj atdi supelendim mayning ola bilirmi neden boyle yazdi
bu adamı tanıyorum al satcı. gpu muhtemelen miningli. mining, gpu ya zarar vermez bir gpu nun miningli olduğu anlaşılamaz. yani sistem temiz ise alınabilirHocam bilgisayardan bek anlamiyorumda ne gibi seyler is
Hocam boyle bir mesaj atdi supelendim mayning ola bilirmi neden boyle yazdi