ekran kartı ve işlemci nasıl alt seviye anlayamadım markadan kaynaklı diyorsanız çok da takılmamBu sitemde 29k para verilecek bir parça yok ki yanlış anlamada çoğu parça alt seviye bir tek psu 29k lık bir sistem için uygun.
psu da bronz sertifikalıymış yeni farkettim.
Yine bu fiyata alınmaz diyen grup geldi
Daha ucuza toplayacağımı zannetmiyorum dolar kurundan haberiniz vardır umarım baya bi araştırdımDaha iyisini daha ucuza toplardın knk bana çok pahalı geldi çünkü parçalar çok kalitesiz.
oyun ve ileride biligsayar mühendisliğini kazanırsam diye aldımAnladım valla sanki pahalı be hocam ne yapacaksın bu sistem ile tam olarak
teşekkür ederim 20kya nasıl bi sistem topladınız merak ettim açıkçasıhocam kırılma ama çok üzüldüm açıkcası parana harbi yazık aldıysan geçmiş olsun kelimesini kullanabilirim. ( not edeyim dolar kurundan haberiniz vardır demişsin bende geçen hafta bir sistem topladım R7 li sen düşün bu fiyatı bile geçmedi 20k tuttu şu an satsam direk 32k ediyor ve tek tek topladım hazır da almadım) ama tabii ki hayırlı olsun demek düşer bize![]()
Bu fiyatlara 6900xtli sistem veya 3080 li sistem cok rahat toplanır....
Valla acayip pahalı geldi knka kusura bakmaoyun ve ileride biligsayar mühendisliğini kazanırsam diye aldım
lütfen iade sansınız varsa düşünmeden iade edin arada 5 k gibi bir rakam var --- 5 k ya gider klavye mouse monitör kulaklık vs alırsınız hucam....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha ucuza toplayacağımı zannetmiyorum dolar kurundan haberiniz vardır umarım baya bi araştırdım
sistem güzel dediğim gibi birkaç parça daha uygun koymuşlar ekstra sıvı soğutma yok aynı fiyata geliyor hemen hemen hatta daha fazla1dk bile bakmadan bunu buldum ki bunun da pahalı olduğuna eminim daha iyisi toplanırz.![]()
NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr