Neler Yeni

BU SİSTEMİ ALIYORUM SİZCE NASIL?

Critaes

80+ Bronze

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Uğur Çam
alınabilir gibi hala sanki

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
Pc hocası yarın ya da salı günü sistem çıkaracak sanırım , yorumlara öyle yazmıştı.
Tam olarak hangi bütçede çıkarır bilmiyorum ama 2 sistem geliyor demişti.. 2si de aynı an da mı gelcek bilmiyorum
Beklemek istiyorsan bekle ama pirince giderken bulgurdan olmayız umarım. Pc hocası 12'ye de 3k zam geldi kasım bitince..

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc hocası yarın ya da salı günü sistem çıkaracak sanırım , yorumlara öyle yazmıştı.
Tam olarak hangi bütçede çıkarır bilmiyorum ama 2 sistem geliyor demişti.. 2si de aynı an da mı gelcek bilmiyorum
Beklemek istiyorsan bekle ama pirince giderken bulgurdan olmayız umarım. Pc hocası 12'ye de 3k zam geldi kasım bitince..
Onu bilmiyorum ama pc önerisi çıkınca sistemlere gene zam geliyor. Bu sistem bu özelleştirmeleri de baz aldığımızda işimi görür mü performans açısından? Fiyatı önemsiz kılarsak iyi bir sistem mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Spectre_zz

80+ Bronze
Onu bilmiyorum ama pc önerisi çıkınca sistemlere gene zam geliyor. Bu sistem bu özelleştirmeleri de baz aldığımızda işimi görür mü performans açısından? Fiyatı önemsiz kılarsak iyi bir sistem mi?
iyi duruyor kankam alınabilir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

35km olsa alırdım yani

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Gayet mükemmel ve 2k'da ömürlük diyebileceğimiz bir sistem almış olursun. İçin rahat olsun şimdiden de hayırlı olsun. Beklemek istemeyip alırsan.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
1 aydır önerilen sistem , cw sorunu yaşayanlar olmuş ama bunun haricinde en f/p sistem 3k zam yemesine rağmen öneriliyor.
Yine de araştırın öyle karar verin.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
36.999 TL fiyatı olan bu sistemi 32GB RAM, işlemci için sıvı soğutma ve FSP marka PSU ve Kasa ile güncelleştirerek alıyorum sizce nasıl?

Sistem Linki:
Bence alınmaz daha 1-2 hafta önce 33K'dı Ve alan kişiler'on ekran kartında Sorun olmuş Bu Sistemin haberin olsun

Satriani

80+ Bronze
36.999 TL fiyatı olan bu sistemi 32GB RAM, işlemci için sıvı soğutma ve FSP marka PSU ve Kasa ile güncelleştirerek alıyorum sizce nasıl?

Sistem Linki:
Sıvı soğutma yerine SSD özelleştirme yapabilirsin.
Bunu alıp, ileride ekran kartı tarafında Nvidia'ya geçilebilir, bunu da bazı CW sorunlarının açığa çıkması üzerine söylüyorum. Hiç sıkıntısız olursa da zaten uzun süre aynı şekilde devam edilebilir.

Critaes

80+ Bronze
Bunu alıp, ileride ekran kartı tarafında Nvidia'ya geçilebilir, bunu da bazı CW sorunlarının açığa çıkması üzerine söylüyorum. Hiç sıkıntısız olursa da zaten uzun süre aynı şekilde devam edilebilir.
ONu yazmayo unutmusum ssd yi de özellestiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alınmaz daha 1-2 hafta önce 33K'dı Ve alan kişiler'on ekran kartında Sorun olmuş Bu Sistemin haberin olsun
Bir önceki yorumda da belirttim. Fiyatı baz almadığımız zaman iyi bir sistem midir? Gerekli özelleştirmeleri de yaptığımı düşünüyorum. CW sorunu performansa etki eder mi? Yoksa sadece sesten ibaret mi?
Eklemeyi unutmuşum SSD tarafını da özelleştirdim evet, eğerki cw soruınu ortaya çıkarsa bu performansa etki eder mi? Onun dışında kimse tam bu konuya değinmedi ama güçlü bir sistem mi?

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bir önceki yorumda da belirttim. Fiyatı baz almadığımız zaman iyi bir sistem midir? Gerekli özelleştirmeleri de yaptığımı düşünüyorum. CW sorunu performansa etki eder mi? Yoksa sadece sesten ibaret mi?
Hocam CW Sadece Ses Yani performansa vs. Etkinetmiyor hiç ama Böyle fan sesi falan değil cızırtı sesi Yani oyun oynarken büyük bir Sineğin etrafınızda dolaştıgını düşünün o kadar rahtsız ediyor bazen de çok ufak bir cızırto oluyor ama ilerde satmaya kalkarsanız sorun olur bubyüzdwn dikkat edin

TahinPekmez

80+ Silver
ram fena değil, cl30 tavsiye edilendir, psu ya güvenemedim ama fiyat güzel. 2k da üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom