Bu sistemi almak ile hata mı ettim

Egemen142

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
3300
3 hafta önce gaming genden blade 3200g aldım ekstra olarak aynı ramden bir tane daha taktım 3300tlye denk geldi ama 1-2 hafta önce İtopya gaming gen gibi sitelerde aynı fiyatta 16gb ramli r3 4300g li sistemler geldi sizce pişman olmam lazım mı

Aldıysanız piyasayı takip etmeyi bırakın bence. Hiç gerek yok moral bozmaya. Aynı zamanda 3200G'nin grafik birimi daha iyi. 4300GE işlemci olarak daha performanslı.

Bence iade edebiliyorsan iade edip 4300ge'li sistem al

Evet hata yapmışsın, 2900TL ye İtopya da 4300GE sistem geldi. Rami 16gb yaparsın birde o fiyata oh mis. Geçmiş olsun sağlam kaık yemişsin:D İptal edebiliyorsan et ve İtopadaki sistemi al.

Aldıysanız piyasayı takip etmeyi bırakın bence. Hiç gerek yok moral bozmaya. Aynı zamanda 3200G'nin grafik birimi daha iyi. 4300GE işlemci olarak daha performanslı.
Evet aldım
Bence iade edebiliyorsan iade edip 4300ge'li sistem al
İade süresi doldu maalesef
Evet hata yapmışsın, 2900TL ye İtopya da 4300GE sistem geldi. Rami 16gb yaparsın birde o fiyata oh mis. Geçmiş olsun sağlam kaık yemişsin:D
Evet bende o sistemi görünce yazdım zaten

Hata etmek diye bir şey yok bu piyasada. Dolar kuru o kadar oynak ki geleceği düşünüp bekleme lüksü kalmadı artık.
Bu hafta 4300ge alan da belki haftaya başka cazip bir sistemi kaçırmış olacak. Ya da dolar bir fırlayacak bu hafta 4300ge almayan belki de pişman olacak.
Acil ihtiyacınızsa, ihtiyacınızı karşıladıysanız artık arkaya bakmaya gerek yok.
Ben de yeğenime 4300ge sistemi aldım bu hafta karne hediyesi diye. Çok mu aman aman bir sistem hayır değil. Belki Ağustos'ta 5600g geldiğinde dolar kuru da uygun olursa hata mı ettim diye düşündürtecek. Ama o an için bir ihtiyaçtı karşıladım diyip geçeceğim.

Hata etmek diye bir şey yok bu piyasada. Dolar kuru o kadar oynak ki geleceği düşünüp bekleme lüksü kalmadı artık.
Bu hafta 4300ge alan da belki haftaya başka cazip bir sistemi kaçırmış olacak. Ya da dolar bir fırlayacak bu hafta 4300ge almayan belki de pişman olacak.
Acil ihtiyacınızsa, ihtiyacınızı karşıladıysanız artık arkaya bakmaya gerek yok.
Ben de yeğenime 4300ge sistemi aldım bu hafta karne hediyesi diye. Çok mu aman aman bir sistem hayır değil. Belki Ağustos'ta 5600g geldiğinde dolar kuru da uygun olursa hata mı ettim diye düşündürtecek. Ama o an için bir ihtiyaçtı karşıladım diyip geçeceğim.
Ben de 1660Ti ekran kartı aldıktan 2 hafta sonra 1660S duyurulmuştu 😅

Olur öyle şeyler, çok kafaya takmamak lazım zaten 1-2 sene sonra ne kadar ucuza almışım dersin büyük ihtimalle. 2 sene kadar önce 2200G işlemcili iyi bir sistemi 2000TL altına toplamıştım mesela…

3 hafta önce gaming genden blade 3200g aldım ekstra olarak aynı ramden bir tane daha taktım 3300tlye denk geldi ama 1-2 hafta önce İtopya gaming gen gibi sitelerde aynı fiyatta 16gb ramli r3 4300g li sistemler geldi sizce pişman olmam lazım mı
Onları alsaydın daha sonra onlardan daha ucuza daha iyi sistemler gelecekti. Pişman olmamak diye bir şey yoktur. Ne alırsan al daha iyisi gelecektir onun yerine. Alışmak lazım.
Yani hiç yorma kafayı, hayırlı olsun güle güle kullan

Geri