Bu Sistemi Almayı Düşünüyorum

bukalemn

80+
Reaksiyon skoru
4
Bu sistemi almaya karar verdim. + Yada - değiştirecek bir şey var mı ?

Monitör olarak Asus VG27AQZ almayı düşünüyorum

Sistem bence güzel fakat benim düşüncem ssdyi değiştirmeniz bir tek.
Kingston 1 tblık olanları tercih edebilirsiniz. (mavi ve siyah olan modeller iyi)
Zaten oyun amaçlıysa 500 bence az kalır bu devirde.
Post automatically merged:

Kingston 1 tblık olanları tercih edebilirsiniz. (mavi ve siyah olan modeller iyi)
Gerçi siyah olan stokta yok herhalde.

Post automatically merged:

Gerçi siyah olan stokta yok herhalde.
Oyun ağırlıklı olacak.

Bu sistem nasıldır arada çok fark var mıdır ?

parçaları tek tek piyasadan topladığında fiyat ne oluyor? eğer aynı fiyata denk geliyorsa kasa kaliteni düşürüp ssd yi 1 tb yapıp depolama içinde 1 yada 2 tb mekanik disk alabilirsin (eğer iyi oyun oynayacaksan). hatta ramlari de 3600 mhz ye çıkartarak 15-30 fps ekstra alabilirsin. bir diğer öneri işlemciyi ryzen 5 5600x ile değiştir(anakartıda am4 soketle) ordan kazandığını da ramlarıni yükseltebilirsin

parçaları tek tek piyasadan topladığında fiyat ne oluyor? eğer aynı fiyata denk geliyorsa kasa kaliteni düşürüp ssd yi 1 tb yapıp depolama içinde 1 yada 2 tb mekanik disk alabilirsin (eğer iyi oyun oynayacaksan). hatta ramlari de 3600 mhz ye çıkartarak 15-30 fps ekstra alabilirsin. bir diğer öneri işlemciyi ryzen 5 5600x ile değiştir(anakartıda am4 soketle) ordan kazandığını da ramlarıni yükseltebilirsin
Tek tek toplanıldığında 25k geçiyor. Nova ile karar kıldım 1 TB yaparak

Geri