zamanında böyle bir sistem almıştım yaklaşık 2 yıl önce ama şu anda oyunlarda birazcık fps düşüşü ve baya bir ısınma sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım?
bilgisayarı aldığımdan beridir hiç temizlemedim veya içini açmadım ondan olabilirmi acaba
Kasa hava akışı ve soğutma olarak zaten çok iyi değil ve işlemcide stok fanla ısınır. Bir tane kule tipi fan alın işlemciye ve işlemciyi satıp ryzen 5 5600'a geçebilirsiniz çok daha iyi performans alırsınızAlıntıyı görüntüle
zamanında böyle bir sistem almıştım yaklaşık 2 yıl önce ama şu anda oyunlarda birazcık fps düşüşü ve baya bir ısınma sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım?
bilgisayarı aldığımdan beridir hiç temizlemedim veya içini açmadım ondan olabilirmi acaba
bu sistemi ikinci elden satsam kaça gider ?Isınma sorunu için yapacağın şey macun yenilemek olur. 5500 gibi bir işlemci için kule tipi alma. Stok yeterli olur. sistemi komple satıp gider başka sistem alırsın Parça parça değiştirmeye bence uğraşma. Bütçenide yazmadığın için çok fikir oluşmuyor.
4060 lı sistemler 16-17 bulunuyor. 13 civarı satmaya çalışbu sistemi ikinci elden satsam kaça gider ?
sistemi satınca elime gelen paraya göre üstüne ekliycem öyle bir limit fikrim yokÖncelikle bütçeniz nedir ona göre upgrade veya satıp yenisini alma konusunda fikir verelim
hocam powersuppy dan sorun çıkarmı acaba 650 w yeterli olurmu hem 5600 e hemde yeni fana çünkü bir arkadaş ak400 fan önerdi 220 w alıyor sistemdenişlemciyi 5600 yapıyorsun, paran artarsa da bir soğutucu alıp 5 yıl güzelce kullanmaya devam ediyorsun hocam