Bu sistemi sipariş ettim

Sıvı soğutmaya aldanmayın phantom takacam

Ramleri uğraşmak hiç istemedim

7600 aynı fiyat olsada almam

7500f tercihim olur

Önerileriniz için teşekkürler

Başka sitelerde buna yakin felan denk gelirseniz haber edin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle hayırlı olsun güzel sistem , ben 495 tl farkla r5 7600 ü tercih ederdim ve ramleri yükseltmezdim ram yükseltmesine 2700 tl fark yerine 3600 e patriot ramleri alırdım sinerjiden (illa mhz yüksek cl düşük olsun derseniz tabi) , bu sistemin içindeki takılı ramlerin de piyasa değeri 3 bin küsür nerdeyse onu da elden çıkarırdım sıfır olarak 2-2.5 civarına gitse kâfi ama uğraşmak istemezseniz gayet güzel bence bu hali.

Mantıklı ama cidden hiç 2 el sat al işine girmek istemiyorum yoksa benimde aklima o geldi

biostar anakart alınmaz bios updateleri çok kötü bir kaç kuruş daha ver başı agrımasın
Sistemin özelleşmiş halini attim zateh

Sıvı soğutmaya aldanmayın phantom takacam

Ramleri uğraşmak hiç istemedim

7600 aynı fiyat olsada almam

7500f tercihim olur

Önerileriniz için teşekkürler

Başka sitelerde buna yakin felan denk gelirseniz haber edin lütfen

Mantıklı ama cidden hiç 2 el sat al işine girmek istemiyorum yoksa benimde aklima o geldi
O zaman sorun yok hocam gayet iyi ömürlük sistem güzel günlerde kullansın arkadaşınız 🙏🏻

Ufak farkla 7600 deme sebebim ekran kartında Allah korusun garantilik bir durum olursa diye dahili grafik birimi olduğu için en azından bilgisayarda işi olursa onu halledebilir arkadaşınız o süreçte diye dedim yoksa ben de 7500f kullanıyorum çok memnunum.

Ekler

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    52.5 KB · Hit: 29
Ama o farkla parolapara + iyzicoyla phantom spirit alırsınız o daha mantıklı 😅

Bu var özelleştirmelerle benzer fiyat oluyor sizin sistem yine de daha iyi gibi.

Kasa psu ram daha iyi oldu ve ayni fiyata

Yükseltme yapsan daha fazla çıkıyor

Evet aldığım daha mantıklı

Başka olursa atij link ben bakarım çok sağolun

Ama o farkla parolapara + iyzicoyla phantom spirit alırsınız o daha mantıklı 😅

Phantom alcam zaten kurup ona teslim ederim iptal ederim belki diye 1 gün bekletiyorum

ram maalesef değişmiyor . Kasa Corsair yapılır, ekstra 600 liraya ekran kartı zotac yapılır. Üstüne soğutucuyu kendim takcam diyorsan buda bir seçenek gibi geldi. Vatan genelde vade farksız 3 taksit yapıyor ama sormak lazım.

ben senin yerinde olsam işlemci ryzen 7 7700x yapardım
ram ise TwinMOS VOLTX 32GB RGB (2x16) 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM alıp geçerdim
2k fazla verirdin ama sistem güzel olacaktı

ram maalesef değişmiyor . Kasa Corsair yapılır, ekstra 600 liraya ekran kartı zotac yapılır. Üstüne soğutucuyu kendim takcam diyorsan buda bir seçenek gibi geldi. Vatan genelde vade farksız 3 taksit yapıyor ama sormak lazım.

Palit daha iyi ve baktım yükseltmeler uygun fiyatlı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,630
Üyeler
184,654
Son üye
Estevao
Geri