Arkadaşlar sistem bu kule tipi soğutucu alacağım ekstradan özelleştirme kismindan degil, m.2 ssd 1tb yapacağım 1tv lexar m.2 ve 8x2 16 gb ddr5 lexar ram iyi midir yardimci olur musunuz 30 bine denk geliyor ssd ve kule tipi soğutucu ile
M2 vasat anakartı yükseltince 29k bandına geliyor 8gb 4060 için 30k değer mi bilemiyorumArkadaşlar sistem bu kule tipi soğutucu alacağım ekstradan özelleştirme kismindan degil, m.2 ssd 1tb yapacağım 1tv lexar m.2 ve 8x2 16 gb ddr5 lexar ram iyi midir yardimci olur musunuz 30 bine denk geliyor ssd ve kule tipi soğutucu ile
Yapabilecek hiçbir şey yok hocam 7500fli 30kta kule tipi soğutucu dahil sistem yok ve bugun almak zorundayımM2 vasat anakartı yükseltince 29k bandına geliyor 8gb 4060 için 30k değer mi bilemiyorum
Bütçe çıkmıyor hocam max bu kule tipi soğutucu m.2 ssd 1tb dahiliş görmesine görür de
anakart ta b650m-r haketdiyor
Hocam 1tb lexar o kadar kötü mü cidden ya acaba adata ile karıştırmış olabilir misiniz? Yorumunuzu bekliyorumM2 vasat anakartı yükseltince 29k bandına geliyor 8gb 4060 için 30k değer mi bilemiyorum
İ5 13400f 5060lı sistemi alırdım ama valo cs cok oynuyorum hocam 280hz monitör var ondan min işlemci 7500f olması lazımM2 vasat anakartı yükseltince 29k bandına geliyor 8gb 4060 için 30k değer mi bilemiyorum
Okuma yazma hızlarını ve pcie 3.0 çalıştığı görmedin mi?Yapabilecek hiçbir şey yok hocam 7500fli 30kta kule tipi soğutucu dahil sistem yok ve bugun almak zorundayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe çıkmıyor hocam max bu kule tipi soğutucu m.2 ssd 1tb dahil
Hocam 1tb lexar o kadar kötü mü cidden ya acaba adata ile karıştırmış olabilir misiniz? Yorumunuzu bekliyorum
İ5 13400f 5060lı sistemi alırdım ama valo cs cok oynuyorum hocam 280hz monitör var ondan min işlemci 7500f olması lazım
GormedimOkuma yazma hızlarını ve pcie 3.0 çalıştığı görmedin mi?
bütçe çok sınırda iseYapabilecek hiçbir şey yok hocam 7500fli 30kta kule tipi soğutucu dahil sistem yok ve bugun almak zorundayım
Bütçe çıkmıyor hocam max bu kule tipi soğutucu m.2 ssd 1tb dahil
Hocam 1tb lexar o kadar kötü mü cidden ya acaba adata ile karıştırmış olabilir misiniz? Yorumunuzu bekliyorum
İ5 13400f 5060lı sistemi alırdım ama valo cs cok oynuyorum hocam 280hz monitör var ondan min işlemci 7500f olması lazım
Tam sınırda hocam ben o anakart yükseltsem bile 1 adet m.2 var sanıyordum bakmadım o adam m.2 yükseltmem idare etmeye çalışırım kule tipi anakart 30a gelir gene başka da çıkamam ileri de ise gireceğim zaten 4-5 ayda 4060 satıp 5070 alırım bir de m.2 alırım ramler nasil peki?bütçe çok sınırda ise
ve birden 1 tb ı dolduracak kadar depolama ihtiyacı yoksa
ben sizin yerinize olsam ssd yi 1 tb a yükselteceğime anakartı b650m-r ye yükseltirim
aynı maliyetlerde olur neredeyse
ne artısı olur
daha kaliteli mosfet soğutmalı bir anakartın olur
bu anakartta 2 tane m2 slotu olduğu için ilerde 1 tb m2 ssd alacak bütçen oluştuğunda 1 tane 1 tb m2 ssd alırsın 2. slota takarsın
1.5 tb depoalaman olur ama her daim a620 anakarta göre daha iyi bir anakartın olur
Hocam alt da arkadaşa yanıt verdim rica etsem o mesaja bakabilir misiniz ne düşünüyorsunuzOkuma yazma hızlarını ve pcie 3.0 çalıştığı görmedin mi?
Hocam soğutma olarak bunu aldim 7500f soğutur herhalde https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/bütçe çok sınırda ise
ve birden 1 tb ı dolduracak kadar depolama ihtiyacı yoksa
ben sizin yerinize olsam ssd yi 1 tb a yükselteceğime anakartı b650m-r ye yükseltirim
aynı maliyetlerde olur neredeyse
ne artısı olur
daha kaliteli mosfet soğutmalı bir anakartın olur
bu anakartta 2 tane m2 slotu olduğu için ilerde 1 tb m2 ssd alacak bütçen oluştuğunda 1 tane 1 tb m2 ssd alırsın 2. slota takarsın
1.5 tb depoalaman olur ama her daim a620 anakarta göre daha iyi bir anakartın olur
peşin fiyatına taksit imkanları olsa bütçeyi biraz yükseltebilir misinizTam sınırda hocam ben o anakart yükseltsem bile 1 adet m.2 var sanıyordum bakmadım o adam m.2 yükseltmem idare etmeye çalışırım kule tipi anakart 30a gelir gene başka da çıkamam ileri de ise gireceğim zaten 4-5 ayda 4060 satıp 5070 alırım bir de m.2 alırım ramler nasil peki?
Hocam alt da arkadaşa yanıt verdim rica etsem o mesaja bakabilir misiniz ne düşünüyorsunuz
Hocam soğutma olarak bunu aldim 7500f soğutur herhalde https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Yok hocam imkanı yok yükselemezdim aldim sistemi zaten fotoğrafta paylaştım görmediniz. Kısacası bu sistemi almasaydım 5-6 ay sistemsiz kalacaktım ve Sistem fiyatları da artabilirdi o yüzden bu riski almayı göze uygun bulmadım ileride de dediğim gibi işe girip çalışıp 5070'de hem m.2 ssd alacağım yeter diye dusunuyorumpeşin fiyatına taksit imkanları olsa bütçeyi biraz yükseltebilir misiniz
Hayırlı olsunArkadaşlar teşekkürederim aldim anakart konusunda uyardığınız için teşekkür ederim @kronik1907 @DA-Tech
Teşekkür ederim hocam, siz de çok güzel bir sistem toplarsınız inşallah.Hayırlı olsun
Nasipse bende toplicam bir tane indirim kovalıyorum