Bu sistemin icerisinde ki m,2 ssd ve ram iyi midir?

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar sistem bu kule tipi soğutucu alacağım ekstradan özelleştirme kismindan degil, m.2 ssd 1tb yapacağım 1tv lexar m.2 ve 8x2 16 gb ddr5 lexar ram iyi midir yardimci olur musunuz 30 bine denk geliyor ssd ve kule tipi soğutucu ile

iş görmesine görür de
anakart ta b650m-r haketdiyor

Arkadaşlar sistem bu kule tipi soğutucu alacağım ekstradan özelleştirme kismindan degil, m.2 ssd 1tb yapacağım 1tv lexar m.2 ve 8x2 16 gb ddr5 lexar ram iyi midir yardimci olur musunuz 30 bine denk geliyor ssd ve kule tipi soğutucu ile

M2 vasat anakartı yükseltince 29k bandına geliyor 8gb 4060 için 30k değer mi bilemiyorum

M2 vasat anakartı yükseltince 29k bandına geliyor 8gb 4060 için 30k değer mi bilemiyorum
Yapabilecek hiçbir şey yok hocam 7500fli 30kta kule tipi soğutucu dahil sistem yok ve bugun almak zorundayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iş görmesine görür de
anakart ta b650m-r haketdiyor
Bütçe çıkmıyor hocam max bu kule tipi soğutucu m.2 ssd 1tb dahil

Hocam 1tb lexar o kadar kötü mü cidden ya acaba adata ile karıştırmış olabilir misiniz? Yorumunuzu bekliyorum

İ5 13400f 5060lı sistemi alırdım ama valo cs cok oynuyorum hocam 280hz monitör var ondan min işlemci 7500f olması lazım

Yapabilecek hiçbir şey yok hocam 7500fli 30kta kule tipi soğutucu dahil sistem yok ve bugun almak zorundayım

Hocam 1tb lexar o kadar kötü mü cidden ya acaba adata ile karıştırmış olabilir misiniz? Yorumunuzu bekliyorum

İ5 13400f 5060lı sistemi alırdım ama valo cs cok oynuyorum hocam 280hz monitör var ondan min işlemci 7500f olması lazım
Okuma yazma hızlarını ve pcie 3.0 çalıştığı görmedin mi?

bütçe çok sınırda ise
ve birden 1 tb ı dolduracak kadar depolama ihtiyacı yoksa
ben sizin yerinize olsam ssd yi 1 tb a yükselteceğime anakartı b650m-r ye yükseltirim
aynı maliyetlerde olur neredeyse

ne artısı olur
daha kaliteli mosfet soğutmalı bir anakartın olur
bu anakartta 2 tane m2 slotu olduğu için ilerde 1 tb m2 ssd alacak bütçen oluştuğunda 1 tane 1 tb m2 ssd alırsın 2. slota takarsın
1.5 tb depoalaman olur ama her daim a620 anakarta göre daha iyi bir anakartın olur

bütçe çok sınırda ise
ben sizin yerinize olsam ssd yi 1 tb a yükselteceğime anakartı b650m-r ye yükseltirim

ne artısı olur
bu anakartta 2 tane m2 slotu olduğu için ilerde 1 tb m2 ssd alacak bütçen oluştuğunda 1 tane 1 tb m2 ssd alırsın 2. slota takarsın
1.5 tb depoalaman olur ama her daim a620 anakarta göre daha iyi bir anakartın olur
Tam sınırda hocam ben o anakart yükseltsem bile 1 adet m.2 var sanıyordum bakmadım o adam m.2 yükseltmem idare etmeye çalışırım kule tipi anakart 30a gelir gene başka da çıkamam ileri de ise gireceğim zaten 4-5 ayda 4060 satıp 5070 alırım bir de m.2 alırım ramler nasil peki?

Okuma yazma hızlarını ve pcie 3.0 çalıştığı görmedin mi?
Hocam alt da arkadaşa yanıt verdim rica etsem o mesaja bakabilir misiniz ne düşünüyorsunuz

bütçe çok sınırda ise

ne artısı olur
Hocam soğutma olarak bunu aldim 7500f soğutur herhalde https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkürederim aldim anakart konusunda uyardığınız için teşekkür ederim @kronik1907 @DA-Tech

Ekler

• Screenshot_20250708-094715_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250708-094715_WhatsApp.webp
    88.8 KB · Hit: 7
Tam sınırda hocam ben o anakart yükseltsem bile 1 adet m.2 var sanıyordum bakmadım o adam m.2 yükseltmem idare etmeye çalışırım kule tipi anakart 30a gelir gene başka da çıkamam ileri de ise gireceğim zaten 4-5 ayda 4060 satıp 5070 alırım bir de m.2 alırım ramler nasil peki?

Hocam alt da arkadaşa yanıt verdim rica etsem o mesaja bakabilir misiniz ne düşünüyorsunuz

Hocam soğutma olarak bunu aldim 7500f soğutur herhalde https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
peşin fiyatına taksit imkanları olsa bütçeyi biraz yükseltebilir misiniz

peşin fiyatına taksit imkanları olsa bütçeyi biraz yükseltebilir misiniz
Yok hocam imkanı yok yükselemezdim aldim sistemi zaten fotoğrafta paylaştım görmediniz. Kısacası bu sistemi almasaydım 5-6 ay sistemsiz kalacaktım ve Sistem fiyatları da artabilirdi o yüzden bu riski almayı göze uygun bulmadım ileride de dediğim gibi işe girip çalışıp 5070'de hem m.2 ssd alacağım yeter diye dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,675
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri