Bu site güvenilir mi? Sortitoutsi

Hocam 4-5 sene önce FM oynarken epey kullandığım bir siteydi, herhangi bir sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum ama farklı bir site olarak da Fmscout sitesi var bence orası yama kalitesi, güvenliği vs. olarak çok daha kaliteliydi.

Hocam Fmscout'u deneyin, birkaç kez sortitoutsi sitesinin database güncellemelerinde 2-3 sezon sonra oyunun crash yediğini hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Hocam 4-5 sene önce FM oynarken epey kullandığım bir siteydi, herhangi bir sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum ama farklı bir site olarak da Fmscout sitesi var bence orası yama kalitesi, güvenliği vs. olarak çok daha kaliteliydi.

Hocam Fmscout'u deneyin, birkaç kez sortitoutsi sitesinin database güncellemelerinde 2-3 sezon sonra oyunun crash yediğini hatırlıyorum.
neleri indirmemi tavsiye edersin

Hocam dediğim gibi uzun zamandır oynayamıyorum ama Real names licence vardı takım isimlerini filan düzeltiyordu, database güncellemesinde de Pr0 isimli biri yapıyordu hala yapıyormuş, onu indirebilirsin. Forma, logo, tema paketlerini vs. kullanmıyordum çok iyi bir bilgisayarım yoktu zaten ama bence oyunu ekstra ağırlaştıran ve bilgisayarı yoran bir şey, ben gerek duymadım ama sen indiricem dersen en fazla indirilenlere bak daha garanti olur

Geri