Sabah bu siteden alışveriş yapmış bulundum. Sonra iletişime geçip iptal etmek istiyorum dedim. Tamam dediler ama konuşmaları pek güven vermedi. 1-3 günü içinde paranız iade olur dediler. 3 gün sonra buraya yazarım. Ona göre alışveriş yapın.
Az önce benim de karşıma instagram reklamında çıktı firma. Piyasa fiyatının yarı fiyatına bir ürün satıyorlardı. Tam alacakken acaba bu site güvenilir mi diye aranırken bu siteyi buldum. Açıkçası yorumların hiç birinde kazıklanan kimse olmamış. Tek iddia 5 senelik firmayız deyip, aslında yeni bir firma oldukları. Bu yüzden ben bu adamlara bir şans vermek (ya da kazıklanmak) istedim. Ürünü almak için her ihtimale karşı sanal kart ile ödeme yaptım ve bana şu hatayı verdi sayfa.
"Şuanda ödemenizi alamıyoruz. Bankanız ile alakalı bir sorun bildirimi yapılmıştır. Sepetinizde ki ürünler kampanyalı olduğu için sadece Havale/EFT Fast ile ödemesi yapılabilir. Kısa süreli bu indirimden yaralanabilmek için Havale/EFT Fast ile ödemenizi yapınız. Lütfen ödeme açıklamasına sipariş numaranızı belirtiniz."
Adamlar kart ödeme kabul etmiyor. İlla havale istiyor. Bu hata mesajından sonra bu adamların dolandırıcı olabileceğine ben de inandım. Bakalım banka havalesi yapan arkadaş parasını geri alabilecek mi? Takipteyim.
Instagram reklamında yarı fiyatına bisiklet iddiaları var. Websitesi hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım. Fiyatlar yarım saatliğine böyleymiş yazılana göre, site güvenilir midir nasıl anlayabilirim?
UYARI: Siteden ürün satın almayın.
Üstteki linki inceleyin ne göreceksiniz sadece gülmek istiyorum tasarım bile değişmemiş isim değişip aynı devam etmişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üste bir link daha çıkardım. Karşılaştırın lütfen.
Tespit ettiğim hesap numaraları da bunlar.
Mustafa payam TR16 0006 2000 0690 0006 9615 84
SELiM VURAL TR 94 0003 2000 0000 0142 6846 47
Para iadesi istedim. 1-3 gün içinde yaparız dedi. Tabi yapmadı ve şuan hiç bir numaraya ulaşılamıyor. Ayrıca forumlarda konu açan arkadaşların kişisel bilgilerine ulaşarak tehdit ettiğine şahit oldum. Kesinlikle yakalanmalı.
arkadaşlar merhaba. şikayetvar a kayıt oluşturdum bu site hakkında. fakat acıklı ama malesef benim aklıma artık dolandırıldığımız geliyor zira telefonlarıma bakmadıkları gibi 3 gündür verdikleri numaralar açık bile değil. whatsapp hattıda offline. böyle şeylere nasıl düşüyorlar derdim hep. düşülüyormuş. bir anlık gaflet insanı ap-tal yapıyormuş. para yerine gelir ama gençliğimin hayrını görmeyeyimki bunlarla uğraşacağım.
site tamamen sahte dolandırıcı yazan kep adresi vergi nosu her şey yalan ve site hala açık kayseri sanayi odasını aradım bankaları aradım cimere yazdım
arkadaşlar merhaba. şikayetvar a kayıt oluşturdum bu site hakkında. fakat acıklı ama malesef benim aklıma artık dolandırıldığımız geliyor zira telefonlarıma bakmadıkları gibi 3 gündür verdikleri numaralar açık bile değil. whatsapp hattıda offline. böyle şeylere nasıl düşüyorlar derdim hep. düşülüyormuş. bir anlık gaflet insanı ap-tal yapıyormuş. para yerine gelir ama gençliğimin hayrını görmeyeyimki bunlarla uğraşacağım.
bende aynen düştüm bir kredi kartımdan efet yaptım sonra pazar günü arayıp beni spariş numarsı yazmadınız diye ikna edip ikinci kez para yolladım bloke kaldırıp fatura kesip iademi yapıp aldığım ürün gelecek diye ama ne oldu watsaap cevap yok numaralar açılmıyor ve site hala aktif şikayet var cimer her yere yazdım
site tamamen sahte dolandırıcı yazan kep adresi vergi nosu her şey yalan ve site hala açık kayseri sanayi odasını aradım bankaları aradım cimere yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende aynen düştüm bir kredi kartımdan efet yaptım sonra pazar günü arayıp beni spariş numarsı yazmadınız diye ikna edip ikinci kez para yolladım bloke kaldırıp fatura kesip iademi yapıp aldığım ürün gelecek diye ama ne oldu watsaap cevap yok numaralar açılmıyor ve site hala aktif şikayet var cimer her yere yazdım
Tespit ettiğim hesap numaraları da bunlar.
Mustafa payam TR16 0006 2000 0690 0006 9615 84
SELiM VURAL TR 94 0003 2000 0000 0142 6846 47
Para iadesi istedim. 1-3 gün içinde yaparız dedi. Tabi yapmadı ve şuan hiç bir numaraya ulaşılamıyor. Ayrıca forumlarda konu açan arkadaşların kişisel bilgilerine ulaşarak tehdit ettiğine şahit oldum. Kesinlikle yakalanmalı.