bu site güvenilir mi

J0kerr

80+
Reaksiyon skoru
78
bu siteden alacam en ucuz fiyat burada ve ücretsiz kargo ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hiç duymadım siteyi daha önce buradan alışveriş yapan vs var mı

bu siteden alacam en ucuz fiyat burada ve ücretsiz kargo ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hiç duymadım siteyi daha önce buradan alışveriş yapan vs var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kusura bakmayın ctrl c yaptım herhalde gine ctrl c yaptım yapıştırırken aranızda tahmin eden olduysa bir tanede ona alam :D

kusura bakmayın ctrl c yaptım herhalde gine ctrl c yaptım yapıştırırken aranızda tahmin eden olduysa bir tanede ona alam :D
güvenilir değildir bence

Vahiyle öğreniyorduk.

Smallman güvenilir gelmese de Akakçe tarafından öneriliyor. Muhattabın Akakçe olur, denemeye değer.

bana pek güvenilir gelmedi almanızı tavsiye etmem.

Benim Tercihim Olmazdı Tanınmamış Bir Site . İlk Defa Gördüm.

Birçok teknoloji sitesinden alışveriş yaptım. Buradan hiç alışveriş yapmadım ondan dolayı bilgim yok maalesef

Geri