Neler Yeni

Bu site guvenilirmi süreç nasıl işliyor

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Hocam gümrük işlemleriyle hiç uğraşmadıysanız veya anladığım kadarıyla yapamayacak gibi duruyorsunuz. Hiç bulaşmayın derim, sonra başınız çok yanar.
Normalde ben alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamıyorum ancak bunun vekaletnamesidir, kargosudur, iletişimdir vs... uğraş gerektiriyor. Bende süresiz vekaletname var, noterden öyle almıştım. Ups kargo ile genelde geldiğinden onlarla da aram iyi, müşavirlerileriyle de aram iyi problem olmuyor. Kolayca işlemleri hallediyorum. Tabi siz yapamaya da bilirsiniz.
En kötü ihtimalle aslında ürün gümrükte takıldıysa iletişime geçip iptal edebiliyorsunuz, amazon, newegg gibi siteler bu imkanı size sağlıyor. Sonrasında parasını size 20-30 gün sonra iade ediyorlar.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocam bu 46dk ben bunu izleyemem, 10. dakikasında bayılır kalırım. Sen bana özet şeklinde sormak istediklerini madde madde listeleyip tek seferde ilet. Bende eğer cevabını biliyorsam sana ileteyim.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Hocam gümrük işlemleriyle hiç uğraşmadıysanız veya anladığım kadarıyla yapamayacak gibi duruyorsunuz. Hiç bulaşmayın derim, sonra başınız çok yanar.
Normalde ben alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamıyorum ancak bunun vekaletnamesidir, kargosudur, iletişimdir vs... uğraş gerektiriyor. Bende süresiz vekaletname var, noterden öyle almıştım. Ups kargo ile genelde geldiğinden onlarla da aram iyi, müşavirlerileriyle de aram iyi problem olmuyor. Kolayca işlemleri hallediyorum. Tabi siz yapamaya da bilirsiniz.
En kötü ihtimalle aslında ürün gümrükte takıldıysa iletişime geçip iptal edebiliyorsunuz, amazon, newegg gibi siteler bu imkanı size sağlıyor. Sonrasında parasını size 20-30 gün sonra iade ediyorlar.
Hocam şimdi ben bu ürünün vergisini verdiğim için gümrükte takılması çok saçma degilmi bu videoda da belirttiği gibi yada eğer sipariş verirsem Allah korusun böyle bir durumda bana yardımcı olabilirmisiniz

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocam şimdi ben bu ürünün vergisini verdiğim için gümrükte takılması çok saçma degilmi bu videoda da belirttiği gibi yada eğer sipariş verirsem Allah korusun böyle bir durumda bana yardımcı olabilirmisiniz
Hocam ben size en temiz seçeneği söylüyorum.
Ürünü sipariş ettin, gümrüğe geldi. Ama uğraşmak istemedin, yada uğraşamayacaksın. Newegg ile iletişime geçip iptal et gitsin. Onlar ürünü geri alıyorlar paranı da geri iade ediyorlar. Sonuçta da hiçbir şey kaybetmiyorsun.
Uğraşacağım diyorsan, sürecin nasıl işlediği ile alakalı baya araştırma yapman gerekiyor. Belgelerini falan hazırlaman gerekiyor. Hatta bu topa gireceksen ilk başta noterden direkt süresiz vekaletname almanı öneririm. Sonrasında siparişi geç ve devam et.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Hocam bu 46dk ben bunu izleyemem, 10. dakikasında bayılır kalırım. Sen bana özet şeklinde sormak istediklerini madde madde listeleyip tek seferde ilet. Bende eğer cevabını biliyorsam sana ile

Hocam ben size en temiz seçeneği söylüyorum.
Ürünü sipariş ettin, gümrüğe geldi. Ama uğraşmak istemedin, yada uğraşamayacaksın. Newegg ile iletişime geçip iptal et gitsin. Onlar ürünü geri alıyorlar paranı da geri iade ediyorlar. Sonuçta da hiçbir şey kaybetmiyorsun.
Uğraşacağım diyorsan, sürecin nasıl işlediği ile alakalı baya araştırma yapman gerekiyor. Belgelerini falan hazırlaman gerekiyor. Hatta bu topa gireceksen ilk başta noterden direkt süresiz vekaletname almanı öneririm. Sonrasında siparişi geç ve devam et.
Hocam ztn onları yapana kadar Türkiye'de ki fiyatın aynısı gelecek

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Bu ramlerin nasil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ramlerin nasil
Baya ödülü fln var

Ağa bu 160 dolar aşağısına geliyor sıkıntı cikarirmi

Newegg güvenilir de garantin olmuyor. Gümrük de sıkıntı 150euro üstünde.
Abi son attığım linke tiklaya bilirmisn

Ekler

• Screenshot_2023-11-16-10-16-01-971_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-16-10-16-01-971_com.android.chrome-edit.jpg
    215.9 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim