Neler Yeni

Bu sitelerden hangisi orijinali

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Anonim Ankh
nasıl anlaşılır jomaturkey daha gerçekçi geldi bana ama somut bi kanıt bulamadım

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
nasıl anlaşılır jomaturkey daha gerçekçi geldi bana ama somut bi kanıt bulamadım
bana 1.si gibi geldi - kullanması garip

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana 1.si gibi geldi - kullanması garip
bana da öyle geliyor ama global sitesi "www.joma-sport.com/en/home" arasında "-" kullanıyor, o yüzden joma-turkey de olabilir ama site çok kullanışsız ve hatalı geliyor, anlayamadım. Somut bir delil bulabilir miyiz acaba. Global sitesinde bu sitelere yönlendirdiği bir kısımda yok, SSS'da da ürün gönderdiği ülkeler ve ücretleri yazıyor ama Türkiye yok içersinde, acaba iki site de sahte mi?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
bana da öyle geliyor ama global sitesi "www.joma-sport.com/en/home" arasında "-" kullanıyor, o yüzden joma-turkey de olabilir ama site çok kullanışsız ve hatalı geliyor, anlayamadım. Somut bir delil bulabilir miyiz acaba. Global sitesinde bu sitelere yönlendirdiği bir kısımda yok, SSS'da da ürün gönderdiği ülkeler ve ücretleri yazıyor ama Türkiye yok içersinde, acaba iki site de sahte mi?
sakıncalı hocam baya başka yerden alışveriş yapın bence şansa bırakmayın işinizi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Burak
Aynı index'i kullanmışlar bir de ahahah. Yüksek ihtimal ara da - olan gerçektir.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Eren
Facebook sayfalarına falan baktım hiç bi bilgi yoktu siteyle ilgili. Daha önce sorulmuş böyle bi soru kimse cevaplamamış.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakıncalı hocam baya başka yerden alışveriş yapın bence şansa bırakmayın işinizi ?
Aynı index'i kullanmışlar bir de ahahah. Yüksek ihtimal ara da - olan gerçektir.
Facebook sayfalarına falan baktım hiç bi bilgi yoktu siteyle ilgili. Daha önce sorulmuş böyle bi soru kimse cevaplamamış.
Abim dikkatsiz bulunup arasında - olan siteye üye olup ayakkabı almak istemiş bütün bilgileri girmiş, ilk satın alımda limit yetersiz olduğu için sipariş verememiş, limitini güncelleyip tekrar denediğinde ise sipariş durumu için "pending" ifadesi yer aldığını görmüş, sonrasında kendi hesabında hata olduğunu düşünerek benim hesap açmamı ve denememi istedi, ben de denedim Allahtan enparanın sanal kartı ile denedim de içim rahat ama abim kendi banka kartı ile denemiş, internet kullanımına kapattı kartı başka bir öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada iki sitenin de renk paletleri global sitesi ile uyuşmuyor ve navbarda bulunan logolarında daha büyük font kullanılmış, global sitesinde ise daha minimal bi logo kullanılmış, orijinal global sitesinde bulundan lacivert jomaturkey'de fazla açık, joma-turkiye'de ise fazla koyu

Son düzenleme:

dostveviski

80+ Bronze
La ssl sertifikaları bile aynı kafayı yicem birebir kopyasını çıkarmıslar xaksxdjakxdla birbirini gösteren örümcek adam

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Anonim Ankh
Olayın garip yanı da parayı çekmemişler

jımalya

80+ Bronze
arasinda tire olaninin tiresini silince domain firmasi gibi bi yere atiyor garip geldi biraz

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
jomaturkey orjinal olan.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Anonim Ankh
1682889189154.png

Bu sertifikalardan bir şey çıkarabilir miyiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

jomaturkey orjinal olan.
Nereden anladınız

Top Bottom