Neler Yeni

Yardım Bu sıvı soğutma bu kasaya sığarmı?

Gif Man

80+ Gold
Merhaba, Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 280W Kasa'ya MSI MAG CORELIQUID M240 240mm sıvı soğutma sığarmı?

PSU: Hiper PS-60 600W 120mm Fan Power Supply
Rahat Sığarda Soğutucuyu Tavsiye Etmiyorum !

Bunu Alabilirsin .

xdlips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür Divarcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahat Sığarda Soğutucuyu Tavsiye Etmiyorum !
Hocam psu kasanın en sol üstünde kalıyor. Sığacağından emin misiniz? Ayrıca soğtumayı önermemenizin nedeni nedir? Arkadaşım alacağı için soruyorum teşekkürler şimdiden

Gif Man

80+ Gold
Hocam psu kasanın en sol üstünde kalıyor. Sığacağından emin misiniz? Ayrıca soğtumayı önermemenizin nedeni nedir? Arkadaşım alacağı için soruyorum teşekkürler şimdiden
Genelde Altta Oluğu İçin , PSU Konumuna Hiç Bakmadım 😅

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Msı sıvı soğutma alınmaz Asus olsa hadi neyse

xdlips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür Divarcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa Ve Psu'yu Ne Kadar Erken Elden Çıkartırsan O Kadar İyi Olur .
Hocam ben belirttiğim soğutmanın veya 240mmlik herhangi bir soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını merak ediyorum. Kasanın iyi olmadığının zaten farkındayım bunun gibi bilgilere ihtiyacım yok teşekkür ederim. Eğer bilginiz varsa bana 240mmlik soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını söylerseniz daha yararlı olur. Teşekkürler.

Gif Man

80+ Gold
Hocam ben belirttiğim soğutmanın veya 240mmlik herhangi bir soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını merak ediyorum. Kasanın iyi olmadığının zaten farkındayım bunun gibi bilgilere ihtiyacım yok teşekkür ederim. Eğer bilginiz varsa bana 240mmlik soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını söylerseniz daha yararlı olur. Teşekkürler.
PSU Konumlandırması Üstte Olduğu İçin Sığmaz .

O kasaya 120lik bile sığmaz öne de takılmıyor sanırım. Arkadaki tahliye fanı bile 9cm destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli Hava Soğutucu Önerebilirim .
Söylediğim gibi arkadaki tahliye fanı 9cm destekliyor 12cm takılmıyor büyük ihtimalle 12lik kule tipi takılmaz
Aynı kasada 9cmlik kule tipi kullanıyordum
IMG_2608.jpeg

Top Bottom