Neler Yeni

Bu skandal paylaşıma ne diyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,147
İsim
Burak Karadağ
Şimdi Abdullah'ın paylaşımından gördüm bende. Ortada aslında bir sorun yok iken araya fitne, fesat sokarak kaos çıkarmaya ve insanları isyana sürüklemeye meyleden bu alçaklar skandal yazı yazmış.

Screenshot_20240530_175809_Instagram.jpg

şahin doğan

80+ Platinum
Tüm gözler nerede? Hiçbir şey anlamadım!

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,434
İsim
Kürşat

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar Baktımda netanyahunun kendi instagram sayfası değil haber sayfası olarak geçiyor buyrun biosunda yazanın türkçe çeviriside bu
1717081654264.png

https://www.instagram.com/b.netanyahu/ Netanyahunun orjinal instagramı budur yanlış bilgiyi düzelteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde milka almayın dedim diye linçlediler :D. Z kuşağı geri.zekalı
Sorgulamayan çok var bizim kuşakta (yaşım 18) ailelerininde buna etkisi çok fazla yukarıdaki yazımda durumu açıkladım olayın netanyahu ile bir bağlantısı yok kısaca

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Arkadaşlar Baktımda netanyahunun kendi instagram sayfası değil haber sayfası olarak geçiyor buyrun biosunda yazanın türkçe çeviriside bu
Alıntıyı görüntüle
https://www.instagram.com/b.netanyahu/ Netanyahunun orjinal instagramı budur yanlış bilgiyi düzelteyim

Sorgulamayan çok var bizim kuşakta (yaşım 18) ailelerininde buna etkisi çok fazla yukarıdaki yazımda durumu açıkladım olayın netanyahu ile bir bağlantısı yok kısaca
Haber kanalı resmi kaynak olmasa da hükümet tarafından paylanan kanal. Ki zaten vadedilmiş toprakların içinde türkiye de var bin yıldır tek amaçları bu köpeklerin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle

Önemli değil zihniyetleri bu...

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,434
İsim
Kürşat

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Geçenlerde milka almayın dedim diye linçlediler :D. Z kuşağı geri.zekalı
********** tabii. Nefret ediyorum bu nesilden. Çok çok büyük bir sürü psikolojisi hakim. İnternette dayatılan herhangi bir şeyi benimseyip taparcasına savunuyorlar. Karşıt fikre tahammül 0. Tabii tahammül edebilmek için önce anlamak lazım. Anlama 0 mantık yürütme 0 düşünebilme 0.
Kendi fikri olmayan bomboş bir nesil. Yarın bütün sosyal medya muz mor sarı gören kördür dese doğru konuşanı kör ilan ederler. %90ı süzme *****. Kelime dağarcığı yirmiyle sınırlı. Giyim kuşam zaten sabit. İstanbul'da her 5 adıma 1 tane böyle ***** sığıyor.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
Orada ne olduğu beni bağlamaz ben Atatürkçü biriyim kendi ülkemde düzgün yaşayamıyorken hem İsrailin hem Filistinin hem de diğer orta doğu ülkelerinin türkiyeyi zamanında kotuledigini ele alırsak cahil olmayan her insan onları umursamayacaktır ha ama tabii çocukların ölmesi maalesef ki kötü.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Orada ne olduğu beni bağlamaz ben Atatürkçü biriyim kendi ülkemde düzgün yaşayamıyorken hem İsrailin hem Filistinin hem de diğer orta doğu ülkelerinin türkiyeyi zamanında kotuledigini ele alırsak cahil olmayan her insan onları umursamayacaktır ha ama tabii çocukların ölmesi maalesef ki kötü.

Ayrıca zamanında bir takım konularda Türkiye'ye baskı yapan Avrupa ve Amerika, Filistin konusunda neden sus pus?

Top Bottom