Yardım Bu Soğutma Yeterli mi?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba temmuz ayında inşallah kendime hazır sistem alacağım ama alacağım sisteme bu hava soğutucu yeterli mi bilemedim sistem linkini aşağıya bırakıyorum SSD ve soğutucu değiştirdim

Arkadaşlar merhaba temmuz ayında inşallah kendime hazır sistem alacağım ama alacağım sisteme bu hava soğutucu yeterli mi bilemedim sistem linkini aşağıya bırakıyorum SSD ve soğutucu değiştirdim
hocam soğutucu o işlemciye yeter ama bunu öneririm daha iyi bir işlemcisi var piyasanın en iyileriden 7800x3d yine hemen hemen aynı özellikler 1000tl fark var bütçe biraz daha çıkarsa özelleştirmeden 4000tlye sıvı soğutmada ekleniyor ama normalde gelen soğutucu yetmeyebilir açıkçası ben sizin yerinizde olsam 5 bin daha koyar dediğim gibi yapardım ancak yinede sizin tercihiniz

Hocam yetmeye yeter de Xpg maestro plus veya MSI Corefrozr daha iyi olabilir. Bu arada güç kaynağını lian li 750w gold veya 850 gold yapsanız daha iyi olur.

Hocam bütçem en fazla 75-76k falan ama MSI MAG COREFROZR AA13 var onu seçsem daha mı iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu sistem daha iyi aslında eğer fiyatı artmaz ise bundan alacağım teşekkür ederim
hocam soğutucu o işlemciye yeter ama bunu öneririm daha iyi bir işlemcisi var piyasanın en iyileriden 7800x3d yine hemen hemen aynı özellikler 1000tl fark var bütçe biraz daha çıkarsa özelleştirmeden 4000tlye sıvı soğutmada ekleniyor ama normalde gelen soğutucu yetmeyebilir açıkçası ben sizin yerinizde olsam 5 bin daha koyar dediğim gibi yapardım ancak yinede sizin tercihiniz

Son düzenleme:
Hocam sisteme şimdi daha detaylı baktım da benim 7500x3d daha iyi geldi gözüme ama önerin için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,472
Üyeler
197,693
Son üye
borikx
Geri