Eger sana guveniyorsa internetteki bircok sitenin güvenilir oldugunu anlat
bişey sorcam ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ailem laptop al diyor bende düşünüyorum adıyamanda kuzenim var onun yanına bazen gidiyorum bende mersindeyim hangisini alırsam iyi olurGüvenilmeyecek bir şey yok, Vatan Bilgisayar gibi bir sürü büyük firmalar var kardeşim siteye ödediğin para belli giden yer belli o yüzden herhangi bir sorun olmaz sağlam firmadan aldığın sürece, Vatan Bilgisayar gerçekten pahalı parana yazık etme.
İmzamda yer alan bütün parçaları internetten aldım. Sorun yaşama-0merhabalar ben pc alacam ama vatandan alırsam pahalıya patlar internetten almak istesem annem internete güvenmiyor ne yapmam lazım
ne kadar süre arayla gidiyosunbişey sorcam ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ailem laptop al diyor bende düşünüyorum adıyamanda kuzenim var onun yanına bazen gidiyorum bende mersindeyim hangisini alırsam iyi olur
kendisi zaten güveniyor mesele annesini ikna etmek galibaİmzamda yer alan bütün parçaları internetten aldım. Sorun yaşama-0
yazın, değişiyor ya tatillerde karışık yanine kadar süre arayla gidiyosun
Onu biliyorum.ne kadar süre arayla gidiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendisi zaten güveniyor mesele annesini ikna etmek galiba
Onu biliyorum.
Nediyim kardeşim, anneni çağır gel bizim yazdıklarımızı okusun, biz ikna ederiz mi diyim ?
senin tercihin ama ben masaüstü alirdim ,aldim dayazın, değişiyor ya tatillerde karışık yani
ben sadece tatil zamanlarında karışık gidiyorum dedim neden ikna konusunu söyledin kiOnu biliyorum.
Nediyim kardeşim, anneni çağır gel bizim yazdıklarımızı okusun, biz ikna ederiz mi diyim
kardeşim o yazdığımın senle bir alakası yokben sadece tatil zamanlarında karışık gidiyorum dedim neden ikna konusunu söyledin ki
önerin için teşekkür ederimBen bu insanları anlamıyorum trendyoldan satıcısı belli olmayan yerlerden onu bunu kıyafeti alıyorlar teknolojik bişeyde dolandırılırız diyorlar özellikle sabit mağaza gibi satıcılara internet siteleri de birer firmadır sorun yaşarsanız tüketici haklarına başvurursunuz çoğu siteden bir parça almışlığım var ve teknolojide şans mı bilmem hiç bozuk kötü bir şeye denk gelmedim araştırmanızı düzgünce yapıp alırsanız sıkıntı çıkmaz
tm boşver yazı falan kafa karışmasınkardeşim o yazdığımın senle bir alakası yok