Neler Yeni

Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
merhabalar ben pc alacam ama vatandan alırsam pahalıya patlar internetten almak istesem annem internete güvenmiyor ne yapmam lazım

fatihggk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Fatih GÜZELGÖK
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar & Telefon & Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/fatih.1764/
Steam
https://steamcommunity.com/id/julyEx/
Facebook
fatihggk07
Discord
julyEx#2873
Güvenilmeyecek bir şey yok, Vatan Bilgisayar gibi bir sürü büyük firmalar var kardeşim :) siteye ödediğin para belli giden yer belli o yüzden herhangi bir sorun olmaz sağlam firmadan aldığın sürece, Vatan Bilgisayar gerçekten pahalı parana yazık etme.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Eger sana guveniyorsa internetteki bircok sitenin güvenilir oldugunu anlat

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eger sana guveniyorsa internetteki bircok sitenin güvenilir oldugunu anlat
Güvenilmeyecek bir şey yok, Vatan Bilgisayar gibi bir sürü büyük firmalar var kardeşim :) siteye ödediğin para belli giden yer belli o yüzden herhangi bir sorun olmaz sağlam firmadan aldığın sürece, Vatan Bilgisayar gerçekten pahalı parana yazık etme.
bişey sorcam ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ailem laptop al diyor bende düşünüyorum adıyamanda kuzenim var onun yanına bazen gidiyorum bende mersindeyim hangisini alırsam iyi olur

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
bişey sorcam ben masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ailem laptop al diyor bende düşünüyorum adıyamanda kuzenim var onun yanına bazen gidiyorum bende mersindeyim hangisini alırsam iyi olur
ne kadar süre arayla gidiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzamda yer alan bütün parçaları internetten aldım. Sorun yaşama-0
kendisi zaten güveniyor mesele annesini ikna etmek galiba

BALANCE

80+ Bronze
ne kadar süre arayla gidiyosun

kendisi zaten güveniyor mesele annesini ikna etmek galiba
Onu biliyorum.
Nediyim kardeşim, anneni çağır gel bizim yazdıklarımızı okusun, biz ikna ederiz mi diyim ?

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
Onu biliyorum.
Nediyim kardeşim, anneni çağır gel bizim yazdıklarımızı okusun, biz ikna ederiz mi diyim
ben sadece tatil zamanlarında karışık gidiyorum dedim neden ikna konusunu söyledin ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yakup alkan
Ben bu insanları anlamıyorum trendyoldan satıcısı belli olmayan yerlerden onu bunu kıyafeti alıyorlar teknolojik bişeyde dolandırılırız diyorlar özellikle sabit mağaza gibi satıcılara internet siteleri de birer firmadır sorun yaşarsanız tüketici haklarına başvurursunuz çoğu siteden bir parça almışlığım var ve teknolojide şans mı bilmem hiç bozuk kötü bir şeye denk gelmedim araştırmanızı düzgünce yapıp alırsanız sıkıntı çıkmaz

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
Ben bu insanları anlamıyorum trendyoldan satıcısı belli olmayan yerlerden onu bunu kıyafeti alıyorlar teknolojik bişeyde dolandırılırız diyorlar özellikle sabit mağaza gibi satıcılara internet siteleri de birer firmadır sorun yaşarsanız tüketici haklarına başvurursunuz çoğu siteden bir parça almışlığım var ve teknolojide şans mı bilmem hiç bozuk kötü bir şeye denk gelmedim araştırmanızı düzgünce yapıp alırsanız sıkıntı çıkmaz
önerin için teşekkür ederim

kardeşim o yazdığımın senle bir alakası yok :D
tm boşver yazı falan kafa karışmasın

Top Bottom