hamzacelikkkkk
80+
Haftanın Hergünü Yapacağım.Sadece hareket ve tekrar yazmışsın omuzu pazartesi mi yapacaksın yoksa omuz+ göğüs pazartesi mi olacak hangi grup hangi gün çalışılacak?
Kendin hazırlamak yerine internetten kaç gün spora gidiyorsan o kadar günlük PPL antrenmanı bul onu yap daha sağlıklı olur.
Hocam kasların dinlenmesi lazım.Haftanın Hergünü Yapacağım.
7 gün spora gitme çok gitmek istiyorum dersen 6 gün yap ama kasları yeterince dinlendirmeden bu işi ilerletemezsin. Çok ve uzun değil mantıklı/ dinlenerek çalışırsan ilerlersin.Haftanın Hergünü Yapacağım.
aslında yazım güzelde acele yazdımHocam kasların dinlenmesi lazım.
Kas gruplarını da hafta da en az 2 defa tekrar etmelisin.
Bu arada yazınız güzelmiş
amacım yağ yakmak sence onları dahil etmezsem olmazmı?Sırt/ biceps/triceps yok mu hocam
Teknoloji formundayiz o tarz bir örnek vereyim brom. Amacın FPS oyunu oynamak düşün ama kulaklığın yok. Ne kadar sağlıklı olur ?aslında yazım güzelde acele yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
amacım yağ yakmak sence onları dahil etmezsem olmazmı?
ya bana düzgün program verebilecek ücretli dahi olur varmı site falan yaa kanser oldum bir türlü program çıkaramıyorum.Teknoloji formundayiz o tarz bir örnek vereyim brom. Amacın FPS oyunu oynamak düşün ama kulaklığın yok. Ne kadar sağlıklı olur ?
önerirmisinKol vs yok mu
Benim için gün farketmez ama hafta sonu 2 gün dinlenmeyi düşünüyorum.tek bölge yapma upper/lower-PPL veya Full body haftada 4gün gidebiliyorsan upper/lower 5-6gün gidebilirsen PPL 3gün gidebiliyorsan Full body program yap. Haftada kaç gün gidebiliyorsun?