- Reaksiyon skoru
- 353
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet komünizm üstünde dart var ama anti anlamındadart tahtasının ortasında ki komünizm sembolü degil mi la ben mi yanlıs goruyorum
Alıntıyı görüntüle

evet komünizm üstünde dart var ama anti anlamındadart tahtasının ortasında ki komünizm sembolü degil mi la ben mi yanlıs goruyorum
Alıntıyı görüntüle
tamam ben de iki saattir onu anlatmaya çalışıyorum hocamevet komünizm üstünde dart var ama anti anlamındanazi şeyi de var o da feminaziler normal nazi değil
![]()
tamamdır sorun çözüldü o zaman.tamam ben de iki saattir onu anlatmaya çalışıyorum hocam
Sorun yok zaten hocam ya forum burası konuları tartışmaya geliyoruz iyi gecelertamamdır sorun çözüldü o zaman.
yok hocam sorun dediğin gizem anlamında kimin kiminle sorunu olucak zaten iyi geceler dilerim.Sorun yok zaten hocam ya forum burası konuları tartışmaya geliyoruz iyi geceler
hocam çoğunluk önce kas çalış sonra yap diyor kalori yakımı ile kas gitmesin diye ben karma yapıyordum ama bakıcaz hedef boy ve kiloya ulaşıcaz inşallah.aga bak ben de 180 boyundayım başladıpımda 54 kiloydum şuan 65 kilo oldum daha devam ediyorum sana önereceğim şeyler 1 kesinlikle antrenmana geldiğin gibi direk gir bisiklet fln onları yap ısın ardından ağırlık çalış hem kalori yakarsın hem de kilonu kas kütlesine çevirirsin çok ağır yapmana gerek yok ant sonrası eğimli koşu bandında uzun süreler yürü ve tok tutacak şeyler ye muz yulaf gibisinden proteine de dikkat umarım istediğin kiloya düşersin başarılar hocam