Spor salonu mevzusu yardım

Sorun yok zaten hocam ya forum burası konuları tartışmaya geliyoruz iyi geceler
yok hocam sorun dediğin gizem anlamında kimin kiminle sorunu olucak zaten iyi geceler dilerim.

aga bak ben de 180 boyundayım başladıpımda 54 kiloydum şuan 65 kilo oldum daha devam ediyorum sana önereceğim şeyler 1 kesinlikle antrenmana geldiğin gibi direk gir bisiklet fln onları yap ısın ardından ağırlık çalış hem kalori yakarsın hem de kilonu kas kütlesine çevirirsin çok ağır yapmana gerek yok ant sonrası eğimli koşu bandında uzun süreler yürü ve tok tutacak şeyler ye muz yulaf gibisinden proteine de dikkat umarım istediğin kiloya düşersin başarılar hocam

aga bak ben de 180 boyundayım başladıpımda 54 kiloydum şuan 65 kilo oldum daha devam ediyorum sana önereceğim şeyler 1 kesinlikle antrenmana geldiğin gibi direk gir bisiklet fln onları yap ısın ardından ağırlık çalış hem kalori yakarsın hem de kilonu kas kütlesine çevirirsin çok ağır yapmana gerek yok ant sonrası eğimli koşu bandında uzun süreler yürü ve tok tutacak şeyler ye muz yulaf gibisinden proteine de dikkat umarım istediğin kiloya düşersin başarılar hocam
hocam çoğunluk önce kas çalış sonra yap diyor kalori yakımı ile kas gitmesin diye ben karma yapıyordum ama bakıcaz hedef boy ve kiloya ulaşıcaz inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,158
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri