Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
www.migros.com.tr
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
www.migros.com.tr
Son günlerde aşırı süt tüketiyorum. Günde 1L. Bunun sonucunda gaz ve şişkinlik oluyor. Bazı bireylerde laktoz intoleransı varmış. Bende var mı yok mu diye soruyorum: Siz 1 L süt içseniz sabah 500 akşam 500 şişkinlik gaz olur mu olması normal mi, yoksa ben de mi laktoza karşı toleranslı değilim?
Ya bi de fiyatlara baktım. Dost bim laktosuz süt pembe acı. İçim ve pınarın ki ise aşırı pahalı abi. Bir süt o kadar olmamalı. Yani burada 2-3 liranın lafını mı ediyorsun diyecekler olursa söyleyeyim evet. Süte 3 lira ödüyorduk ya. Sırf laktozsuz diye %50 fazla ödemek kötü. %50 deyince daha çok görünmüş olabilir. Mutfak benzin gibidir, 50 kuruşun bile hesabı yapılır. Misal bim takip ettim, x ürününü 2 haftada bir veya ayda bir 10 kuruş 25 kuruş zam getire getire ürüne toplamda %50 zam yapmış.