Bu Telefon yapılır mı??

Win7Multi

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
1700
Bu benim için değerli bir cihaz. Anılarım vs oldu hatta elimde tuttğum a56'dan iyi bir cihaz.

Samsung Galaxy S10+ G975F G975F/DS için Çerçeveli TFT S10 Plus Ekran Dokunmatik Ekran Sayısallaştırıcı Değişimi - AliExpress https://share.google/ZG9kUpgQzmTehSYlG

Bu ekranı taktırmayı düşünüyorum. Yedekte kalsın. Arkada kirık ama onla işim yok. Değermi? Çöp olsun istemiyorum.
NOT: birtane telefoncu 7000 tl istedi ama baya kazıklamaya çalıştı beni
1000003823.webp

Ekler

Bu benim için değerli bir cihaz. Anılarım vs oldu hatta elimde tuttğum a56'dan iyi bir cihaz.

Samsung Galaxy S10+ G975F G975F/DS için Çerçeveli TFT S10 Plus Ekran Dokunmatik Ekran Sayısallaştırıcı Değişimi - AliExpress https://share.google/ZG9kUpgQzmTehSYlG

Bu ekranı taktırmayı düşünüyorum. Yedekte kalsın. Arkada kirık ama onla işim yok. Değermi? Çöp olsun istemiyorum.
NOT: birtane telefoncu 7000 tl istedi ama baya kazıklamaya çalıştı beniAlıntıyı görüntüle
Yurtdışı linki olan ekran tam anlamıyla berbat bir ekran, ne düzgün duracak ne düzgün görüntü verecek uğraşmaya değmez. Bu iş için en mantıklısı anakart arızası olan bir cihaz bulup orijinal ekranı aktarmak olur.

Yurtdışı linki olan ekran tam anlamıyla berbat bir ekran, ne düzgün duracak ne düzgün görüntü verecek uğraşmaya değmez. Bu iş için en mantıklısı anakart arızası olan bir cihaz bulup orijinal ekranı aktarmak olur.
ama pahalı olur.

Evet sarı sitede çıkma ekran kovalayabişirsin güvenilir telefoncu varsa ona da haber verirsin düşerse yaptırırsın ama 7bin diyen gözü dikmiş sana o dükkanın önünden bile geçme bidaha :D

ama pahalı olur.
O masrafa girmeye değmez diyorsan yaptırmaya uğraşma derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sarı sitede çıkma ekran kovalayabişirsin güvenilir telefoncu varsa ona da haber verirsin düşerse yaptırırsın ama 7bin diyen gözü dikmiş sana o dükkanın önünden bile geçme bidaha :D
7 bine cihazı komple alabiliyorsun zaten YD her şeyi çalışır şekilde 😀

senin için değeri var ama bize soruyorsun. A56'dan iyi bir cihaz değil bu arada

Kamera hariç hepsi
A56'nın tek iyi olduğu tarafı işlemcisi ve bataryası. Başka iyi neyi var? Super Amoled ekranı mı? 5cm kalınlığında bezelleri mi? 60 FPS'te EIS çalıştıramayan, 3. kamerasını kullanmadığın kameraları mı? Yoksa 2025 yılında USB 2.0 TypeC portu mu? S10+ A56'dan çok daha iyi bir cihaz.

Geri