Yardım Bu TELEVİZYON ALINIR MI?

"Made for Germany" diyor. Sadece Almanlara satılırmış. Siz Alman mısınız?

İşin şakası bir yana zaten hali hazırda fiyatları bu civarlarda. Yüksek fiyat gösterip indirim yapmış gibi göstermek satıcıların modası oldu.

Ancak "Made for Germany" ifadesini boş geçmeyelim. Televizyonun dili Almanca olabilir. Türkçe destekliyor olsa dahi çok kaliteli Türkçe olmayabilir. Bazı uygulamalar tam olarak desteklenmeyebilir. Türkiye'de servis "ithal ürün" gibi görüp garanti kapsamında işlem yapmayabilir. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Amazon müşteri hizmetlerine sorulup bunlar öğrenilse iyi olur. Bu tv hakkında ise en ufak bir fikrim yok.

Ekler

• tv1.webp
    tv1.webp
    41.2 KB · Hit: 35
  • tv2.webp
    tv2.webp
    22.9 KB · Hit: 34

İşin şakası bir yana zaten hali hazırda fiyatları bu civarlarda. Yüksek fiyat gösterip indirim yapmış gibi göstermek satıcıların modası oldu.

Ancak "Made for Germany" ifadesini boş geçmeyelim. Televizyonun dili Almanca olabilir. Türkçe destekliyor olsa dahi çok kaliteli Türkçe olmayabilir. Bazı uygulamalar tam olarak desteklenmeyebilir. Türkiye'de servis "ithal ürün" gibi görüp garanti kapsamında işlem yapmayabilir. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Amazon müşteri hizmetlerine sorulup bunlar öğrenilse iyi olur. Bu tv hakkında ise en ufak bir fikrim yok.
Ona dikkat etmedim ozaman boşverdim

Kuzen evlenecek televizyon alacak. Bütçede 25 k civarı. Bu baya indirim görünüyor nasıldır alınır mı?

Aynı ürün hepsi buradada 29bin civarında değer mi emin olamıyorum made in germany almanyada üretildipi anlamına geliyor dil olarak samsung arayüzüyle alakalı bir şey yani bu ürün için geçerli değil

Geri