Fiyatı çok iyi gözüktü gözüme herhangi bir tecrübesi olan veya önceden kullanmış biri var mi
site acılmıyorFiyatı çok iyi gözüktü gözüme herhangi bir tecrübesi olan veya önceden kullanmış biri var mi
Fiyatından ziyade özellikleri önemli.Fiyatı çok iyi gözüktü gözüme herhangi bir tecrübesi olan veya önceden kullanmış biri var mi
Panel parasına satılıyor. Gözden çıkaracak 18knız varsa deneyin ama tavsiye etmediğim bir marka Mehmet atmaca ürünüdür. Daha küçük ekranlı tcl kovalayın bu fiyatlara. Garantisi daha bitmeden paneli ledi veya anakartı arızalanması muhtemeldir.YTDFiyatı çok iyi gözüktü gözüme herhangi bir tecrübesi olan veya önceden kullanmış biri var mi
Hocam doğu kısmını nerden bildinHocam Skytech, Onvo, Sunny, Senna, Axen bunlarin hepsi ayni hatta bu firmalardan birinde 2 sene boyunca ARGE, Uretim ve Teknik Servis kisminda calistim. Yuklu sistemlerin hepsi cinden gelen cakma google, ve hic bir uygulama lisanli degil, lisanliymis gibi gozukuyor ornek veriyorum netflix calismiyor bir anda bozuldu bi marka gidip ARGE birimi ile cindedki tarafla yazisiyor cin tarafi bunlara yeni netflix gonderiyor bunlar test ediyor marka onay verince cinli taraf bu surumu magazaya yukluyor sizde guncelliyorsunuz calisiyor hatta bunlarda kendi uygulama magazasida var google play disinda cunku google play deki uygulamalr bozuluyor zamanla, sonra kendi magazasindaki uygulamalar ile devam ediyorsunuz, cok kasar, uygulamalr belli bir sure sonra kapanir anasayfaya donersiniz ve panelleri cort, cof'lar surekli patlar demedi demeyin, Bu tarz markalarin musteri portfoyu genellikle YANLIS ANLASILMASIN ama butcesi olmayan veya dogu tarafinda yasayanlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alirsiniz sonra sorun cikar urun degistirdik deyip, arizali parca degistirip, sonra o urun bir guzel temizlenir, ve sifirmis gibi yeni kutu ve seri numarasi verilir oyle geri gonderilir. Bu markalarda ve turk markalarinda sektor tamamen dolandiricilik uzerine kurulu, musteri tarafli hic bir adim yok.
Sonrasinda zaten hem bu yalanciliga ve dolandiricilaga katlanamadim ayrildim ve askere gittim, askerden sonra da geri donmedim.
Urun servise gider 1 yil gelmez ciddiyim bizim firmada 1000'in uzerinde musteri vardi cihazi 6 ay -1 yildir bizde olan musteriler televizyonsuz kalanlar, musteride hakem heyetine basvuruyor daha sonra firma bir guzel savunma yazip musteriyi yine bekletiyor en son bati firma olay kendine patliyacak bir tane TV yi sifirliyorlar dedigim sekilde gonderiyorlar en uc noktaya gelene kadar urun gondermezler bunlar.
Cinden merdiven alti veya HKC, BOE gibi markalardan panel aliyorlar ama marka onemli degil cunku merdiven alti ve en ucuz olanlarini aliyorlar, HKC'nin gidip en son dandik kaliteli panelini aliyorlar ornegin.
Bu saydigim markalari almayin, aldirtmayin fiyatlar cok ucuz evet ama yaklasmayin sonra firma sahiplari Lambo Urus veya cakarli son model mercedes ile geziyorlar, calisanlarinda agzi kokuyor. 2 senelik deneyimim bunlardi 3 farkli kisimda calismis biri olarak soyluyorum.
Tum urunleri dandik kettle, vantilator vs.
Aralarinda iyi olan Sunny suan WebOS uretiyor daha once Skytech uretiyordu ama LG anlasma bittikten sonra Sunny ile yeniledi cunku suan bu markalar arasinda en iyi uretim hattina sahip marka Sunny ve Orijinal WebOS yuklu, diger markalar WebOS uretemeyince artik, WhaleOS diye cakma WebOS kullaniyorlar.
Google TV'ler zaten full cakma ve lisanssiz her seyi genellikle. Hatta bu markalarin en buyuk sorunu vergi ucuz olsun diye cinden MONITOR anakarti alip burada dizgi ile TV'ye ceviriyorlar o yuzden dandik monitor anakartini, TV anakartina ceviriyorlar yazilim ve uzerinde ki komponent degisikligi ile.
Alin size ucuz ve tr markalarinin karanlik tarafi bu bilgiler ile ne yapiyorsaniz yapabilirsiniz.
Hocam calistigim icin biliyorum, cunku yine YANLIS ANLASILMASIN ama teknoloji tarafinda ki bilgisizlik ve maddi durumdan dolayi ya paraasi olmayan yada dogu kesimi aliyor, VE evet servis tarafindan hic bahsetmedim ondan da bahsetsem 1 sayfa da o sekilde yazi cikar gercekten. Hic sart yok, servislere az ucret, servisler cikmak ister bunlar zorlar iki gorusme yapar servisler devam eder, musteriler sevislerin hizmetlerindeen memnun degiller, servisler de ucretlerden bu boyle kisi donguHocam doğu kısmını nerden bildin.bende tv tamircisiyim gelen Mehmet atmaca ürün kullanıcısı çoğunluk doğu halkından. Bu arada ben sunny de tavsiye etmem hepsi çöp. Servis ağı leş. Diğer firmalar bir yetkili servis açmak için 50 tane şart koyar araç sayısı eleman sayısı vs. Sunny için göt kadar dükkan 1 kişi yeter.
Hocam bende 16 yıldır televizyon tamir sektöründeyim ilk zamanlar sunny uydu cihazı yapar satardı kasalı sonra lcd işine girdiler toplama zaten o zamandan beri kötüydü elinden tuttular sahibininde yürüdü şimdi anlatamam siyasi bağınıda. Ben yerli malı yurdun malı diye alacak olanada Arçelik,Beko, Grundig(koç grubu) tavsiye ediyorum bu zamana kadar elimden onlarca tvileri geçti abi bi anakart bi besleme bozulmazmı gerçekten hayret ettim elimde 1000 kalem Arçelik kartı var boş yatıyor öyle. Sunny onvo peynir ekmek gibi gidiyor sürekli çöküyor kartlar. Ya emmc arızası verir ya kondansatör şişerHocam calistigim icin biliyorum, cunku yine YANLIS ANLASILMASIN ama teknoloji tarafinda ki bilgisizlik ve maddi durumdan dolayi ya paraasi olmayan yada dogu kesimi aliyor, VE evet servis tarafindan hic bahsetmedim ondan da bahsetsem 1 sayfa da o sekilde yazi cikar gercekten. Hic sart yok, servislere az ucret, servisler cikmak ister bunlar zorlar iki gorusme yapar servisler devam eder, musteriler sevislerin hizmetlerindeen memnun degiller, servisler de ucretlerden bu boyle kisi dongu
23 yasindayim boyle bir sey hayatimda gormedim 2 sene de tum piyasayi cozdum hocam
1 sene zaten ARGE de bos bos oturdum, bunlarda ARGE'yi birak URGE bile yok![]()
Bu arada Arçelik çoğu beslemesi fsp üretimi sanırım ondan beslemesi bozulmuyorHocam bende 16 yıldır televizyon tamir sektöründeyim ilk zamanlar sunny uydu cihazı yapar satardı kasalı sonra lcd işine girdiler toplama zaten o zamandan beri kötüydü elinden tuttular sahibininde yürüdü şimdi anlatamam siyasi bağınıda. Ben yerli malı yurdun malı diye alacak olanada Arçelik,Beko, Grundig(koç grubu) tavsiye ediyorum bu zamana kadar elimden onlarca tvileri geçti abi bi anakart bi besleme bozulmazmı gerçekten hayret ettim elimde 1000 kalem Arçelik kartı var boş yatıyor öyle. Sunny onvo peynir ekmek gibi gidiyor sürekli çöküyor kartlar. Ya emmc arızası verir ya kondansatör şişer
Tam olarak oyle hocam, dediginize o kadar cok katiliyorum ki, bende calistigim sirada gordum tek tuk uydu kartlari vardi zamaninda bu firmada uretmis ama o zaman cocuktuk nereden bilicez, hatta bu firma her seyi denemis para gelsin yeter kafasinda, oto teyp, ses sitemleri (arac icin bass), uydu karti, kettle, airfryer, tv, tuslu masa ustu buyuk telefonlar varya onlardan (Hatta askerligimi kibrista yaptim, kislada bu telefonlar benim calistigim firmanin markasiydi). Bu sekilde yani adamlar dedigim gibi lambo urus ve cakarli son model mercedes ile gezmek icin yapmadiklari is yok ki dediginiz gibi siyasal bag konusuna zaten deyinemem ama siz anladiniz hangi tarafli olduklarini, bunlari insaat firmalari da var zaten, basaksehir onlarinHocam bende 16 yıldır televizyon tamir sektöründeyim ilk zamanlar sunny uydu cihazı yapar satardı kasalı sonra lcd işine girdiler toplama zaten o zamandan beri kötüydü elinden tuttular sahibininde yürüdü şimdi anlatamam siyasi bağınıda. Ben yerli malı yurdun malı diye alacak olanada Arçelik,Beko, Grundig(koç grubu) tavsiye ediyorum bu zamana kadar elimden onlarca tvileri geçti abi bi anakart bi besleme bozulmazmı gerçekten hayret ettim elimde 1000 kalem Arçelik kartı var boş yatıyor öyle. Sunny onvo peynir ekmek gibi gidiyor sürekli çöküyor kartlar. Ya emmc arızası verir ya kondansatör şişer
25k ya kadar okeyimFiyatından ziyade özellikleri önemli.
Televizyon için bütçeniz nedir, başka öneriler sunalım..
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için televizyon piyasasıyla uzaktan yakından ilgim yok zaten bu yüzden buraya yazma gereksinimi duymuştum iyi ki de yazmisim var midir bir tavsiyeniz?Hocam Skytech, Onvo, Sunny, Senna, Axen bunlarin hepsi ayni hatta bu firmalardan birinde 2 sene boyunca ARGE, Uretim ve Teknik Servis kisminda calistim. Yuklu sistemlerin hepsi cinden gelen cakma google, ve hic bir uygulama lisanli degil, lisanliymis gibi gozukuyor ornek veriyorum netflix calismiyor bir anda bozuldu bi marka gidip ARGE birimi ile cindedki tarafla yazisiyor cin tarafi bunlara yeni netflix gonderiyor bunlar test ediyor marka onay verince cinli taraf bu surumu magazaya yukluyor sizde guncelliyorsunuz calisiyor hatta bunlarda kendi uygulama magazasida var google play disinda cunku google play deki uygulamalr bozuluyor zamanla, sonra kendi magazasindaki uygulamalar ile devam ediyorsunuz, cok kasar, uygulamalr belli bir sure sonra kapanir anasayfaya donersiniz ve panelleri cort, cof'lar surekli patlar demedi demeyin, Bu tarz markalarin musteri portfoyu genellikle YANLIS ANLASILMASIN ama butcesi olmayan veya dogu tarafinda yasayanlar.
Alirsiniz sonra sorun cikar urun degistirdik deyip, arizali parca degistirip, sonra o urun bir guzel temizlenir, ve sifirmis gibi yeni kutu ve seri numarasi verilir oyle geri gonderilir. Bu markalarda ve turk markalarinda sektor tamamen dolandiricilik uzerine kurulu, musteri tarafli hic bir adim yok.
Sonrasinda zaten hem bu yalanciliga ve dolandiricilaga katlanamadim ayrildim ve askere gittim, askerden sonra da geri donmedim.
Urun servise gider 1 yil gelmez ciddiyim bizim firmada 1000'in uzerinde musteri vardi cihazi 6 ay -1 yildir bizde olan musteriler televizyonsuz kalanlar, musteride hakem heyetine basvuruyor daha sonra firma bir guzel savunma yazip musteriyi yine bekletiyor en son bati firma olay kendine patliyacak bir tane TV yi sifirliyorlar dedigim sekilde gonderiyorlar en uc noktaya gelene kadar urun gondermezler bunlar.
Cinden merdiven alti veya HKC, BOE gibi markalardan panel aliyorlar ama marka onemli degil cunku merdiven alti ve en ucuz olanlarini aliyorlar, HKC'nin gidip en son dandik kaliteli panelini aliyorlar ornegin.
Bu saydigim markalari almayin, aldirtmayin fiyatlar cok ucuz evet ama yaklasmayin sonra firma sahiplari Lambo Urus veya cakarli son model mercedes ile geziyorlar, calisanlarinda agzi kokuyor. 2 senelik deneyimim bunlardi 3 farkli kisimda calismis biri olarak soyluyorum.
Tum urunleri dandik kettle, vantilator vs.
Aralarinda iyi olan Sunny suan WebOS uretiyor daha once Skytech uretiyordu ama LG anlasma bittikten sonra Sunny ile yeniledi cunku suan bu markalar arasinda en iyi uretim hattina sahip marka Sunny ve Orijinal WebOS yuklu, diger markalar WebOS uretemeyince artik, WhaleOS diye cakma WebOS kullaniyorlar.
Google TV'ler zaten full cakma ve lisanssiz her seyi genellikle. Hatta bu markalarin en buyuk sorunu vergi ucuz olsun diye cinden MONITOR anakarti alip burada dizgi ile TV'ye ceviriyorlar o yuzden dandik monitor anakartini, TV anakartina ceviriyorlar yazilim ve uzerinde ki komponent degisikligi ile.
Alin size ucuz ve tr markalarinin karanlik tarafi bu bilgiler ile ne yapiyorsaniz yapabilirsiniz.
modelinini bilmemekle beraber çoğu genellikle piyasaya göre iyi ürünler25k ya kadar okeyim
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için televizyon piyasasıyla uzaktan yakından ilgim yok zaten bu yüzden buraya yazma gereksinimi duymuştum iyi ki de yazmisim var midir bir tavsiyeniz?
Tcl markası nasıldır?