Bu televizyon iyi mi

25k ya kadar okeyim
Hocam benim peder yatar kalkar LG ve Sharptan baks bir sey demez ve kullanmaz kullanmadi da ama bu son TV'yi TCL aldirdim arastirmalarim sonucu bir sekilde ikna ettim sonra arastirdi O daha da ikna oldu alalim falan dedi memnunuz. O fiyatlarda diger markalardan uygun olmasi ve iyi de bir TV olmasi sebeiyle varsa once TCL bakiniz derim sahsen. Ama gecen bir arkadas daha TV sormustu bu TLC tarafinda da artik bizim aldigimiz gibi uygun fakat iyi TV yok gibi sanki, Bizimki 120Hz, Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR10+ gibi bir cok ozellik var girtlak dolu ve sudan ucuza almistik simdi bu modellerin fiyatlari cok yuksek galiba Epey.com'dan bakiyorum max 25K fiyat belirleyek dolu TLC cikmiyor ama sizin seyir zevkiniz nasildir bilemem bu ozellikleri ariyor musunuz? Kullandiginiz cihazlar bu ozellikleri destekliyor mu? Bizde Apple TV 4K ve Sony 5.1 ses sistemi var mesela veya kendi icerisinde ki Google TV bu saydigim goruntu ve ses ozelliklerini destekleyip sunuyor.
Post automatically merged:

Ben yazarken sen mesaji duzenleyip TLC sormussun boyle denk gelme yok :D

Dedigim gibi syir zevkine ve beklentine bagli ama alinabilir TLC

55C735 mis bizimkinin modeli simdi baktim.

Hocam Skytech, Onvo, Sunny, Senna, Axen bunlarin hepsi ayni hatta bu firmalardan birinde 2 sene boyunca ARGE, Uretim ve Teknik Servis kisminda calistim. Yuklu sistemlerin hepsi cinden gelen cakma google, ve hic bir uygulama lisanli degil, lisanliymis gibi gozukuyor ornek veriyorum netflix calismiyor bir anda bozuldu bi marka gidip ARGE birimi ile cindedki tarafla yazisiyor cin tarafi bunlara yeni netflix gonderiyor bunlar test ediyor marka onay verince cinli taraf bu surumu magazaya yukluyor sizde guncelliyorsunuz calisiyor hatta bunlarda kendi uygulama magazasida var google play disinda cunku google play deki uygulamalr bozuluyor zamanla, sonra kendi magazasindaki uygulamalar ile devam ediyorsunuz, cok kasar, uygulamalr belli bir sure sonra kapanir anasayfaya donersiniz ve panelleri cort, cof'lar surekli patlar demedi demeyin, Bu tarz markalarin musteri portfoyu genellikle YANLIS ANLASILMASIN ama butcesi olmayan veya dogu tarafinda yasayanlar.

Alirsiniz sonra sorun cikar urun degistirdik deyip, arizali parca degistirip, sonra o urun bir guzel temizlenir, ve sifirmis gibi yeni kutu ve seri numarasi verilir oyle geri gonderilir. Bu markalarda ve turk markalarinda sektor tamamen dolandiricilik uzerine kurulu, musteri tarafli hic bir adim yok.

Sonrasinda zaten hem bu yalanciliga ve dolandiricilaga katlanamadim ayrildim ve askere gittim, askerden sonra da geri donmedim.

Urun servise gider 1 yil gelmez ciddiyim bizim firmada 1000'in uzerinde musteri vardi cihazi 6 ay -1 yildir bizde olan musteriler televizyonsuz kalanlar, musteride hakem heyetine basvuruyor daha sonra firma bir guzel savunma yazip musteriyi yine bekletiyor en son bati firma olay kendine patliyacak bir tane TV yi sifirliyorlar dedigim sekilde gonderiyorlar en uc noktaya gelene kadar urun gondermezler bunlar.

Cinden merdiven alti veya HKC, BOE gibi markalardan panel aliyorlar ama marka onemli degil cunku merdiven alti ve en ucuz olanlarini aliyorlar, HKC'nin gidip en son dandik kaliteli panelini aliyorlar ornegin.

Bu saydigim markalari almayin, aldirtmayin fiyatlar cok ucuz evet ama yaklasmayin sonra firma sahiplari Lambo Urus veya cakarli son model mercedes ile geziyorlar, calisanlarinda agzi kokuyor. 2 senelik deneyimim bunlardi 3 farkli kisimda calismis biri olarak soyluyorum.

Tum urunleri dandik kettle, vantilator vs.

Aralarinda iyi olan Sunny suan WebOS uretiyor daha once Skytech uretiyordu ama LG anlasma bittikten sonra Sunny ile yeniledi cunku suan bu markalar arasinda en iyi uretim hattina sahip marka Sunny ve Orijinal WebOS yuklu, diger markalar WebOS uretemeyince artik, WhaleOS diye cakma WebOS kullaniyorlar.

Google TV'ler zaten full cakma ve lisanssiz her seyi genellikle. Hatta bu markalarin en buyuk sorunu vergi ucuz olsun diye cinden MONITOR anakarti alip burada dizgi ile TV'ye ceviriyorlar o yuzden dandik monitor anakartini, TV anakartina ceviriyorlar yazilim ve uzerinde ki komponent degisikligi ile.

Alin size ucuz ve tr markalarinin karanlik tarafi bu bilgiler ile ne yapiyorsaniz yapabilirsiniz.
Hocam doğu kısmını nerden bildin 😁.bende tv tamircisiyim gelen Mehmet atmaca ürün kullanıcısı çoğunluk doğu halkından. Bu arada ben sunny de tavsiye etmem hepsi çöp. Servis ağı leş. Diğer firmalar bir yetkili servis açmak için 50 tane şart koyar araç sayısı eleman sayısı vs. Sunny için göt kadar dükkan 1 kişi yeter.
Bu televizyon KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor yorumlar mısınız? Fiyatında tek 12 COF panel bulunduran televizyon. Mesela geçenlerde Bim'de 16 bin TL'e satılan TCL 55V6B televizyon 4 COF panel kullanıyor. 24 inç monitörde bile 4 COF'tan uzak durun diyoruz 55 inç kocaman televizyonda ne olur düşünemiyorum

Hatta odullu tvlerinden biri bu, bu tv de saglam arge var nasil diye sorarsaniz da bende isik yansimalarindan fark ettim, dergisinde de yaziyordu artik isleyisi bilmiyorum ama temel duzeyde bu TV'de mavi piksel yok galiba mavi isik olayini azaltip goz sagligi acisindan kullaniciyi korumak icin onun yerine bu ledler ve panel arasinda sertli yumusakli bir cok katman var isimlerini de unuttum 1 senedir calismayinca artik bu katmanlardan biri mavi renkli o yuzden mavi rengi verebiliyor sifir kayip ile ama piksel olmadigi icin gozde yorulmuyor, goz sagliginida etkilemiyor gelelim kanitina, disaridan gunes isigi yansiyinca veya
Hocam benim peder yatar kalkar LG ve Sharptan baks bir sey demez ve kullanmaz kullanmadi da ama bu son TV'yi TCL aldirdim arastirmalarim sonucu bir sekilde ikna ettim sonra arastirdi O daha da ikna oldu alalim falan dedi memnunuz. O fiyatlarda diger markalardan uygun olmasi ve iyi de bir TV olmasi sebeiyle varsa once TCL bakiniz derim sahsen. Ama gecen bir arkadas daha TV sormustu bu TLC tarafinda da artik bizim aldigimiz gibi uygun fakat iyi TV yok gibi sanki, Bizimki 120Hz, Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR10+ gibi bir cok ozellik var girtlak dolu ve sudan ucuza almistik simdi bu modellerin fiyatlari cok yuksek galiba Epey.com'dan bakiyorum max 25K fiyat belirleyek dolu TLC cikmiyor ama sizin seyir zevkiniz nasildir bilemem bu ozellikleri ariyor musunuz? Kullandiginiz cihazlar bu ozellikleri destekliyor mu? Bizde Apple TV 4K ve Sony 5.1 ses sistemi var mesela veya kendi icerisinde ki Google TV bu saydigim goruntu ve ses ozelliklerini destekleyip sunuyor.

Bu televizyon KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor yorumlar mısınız? Fiyatında tek 12 COF panel bulunduran televizyon. Mesela geçenlerde Bim'de 16 bin TL'e satılan TCL 55V6B televizyon 4 COF panel kullanıyor. 24 inç monitörde bile 4 COF'tan uzak durun diyoruz 55 inç kocaman televizyonda ne olur düşünemiyorum
55inc'te 4 COF isinir, isinirsa da patlar, yeterli sogutma varsa bir yere kadar kurtarir bizim firma isiniyor diye uzerine bu iletken metal bantlar var onlardan yapistiriyordu cok isinmasin diye :D

Cok guzel bir sektor ya bu TV ve Monitor ogrendikce ogreniyor insan git gide derinlere dogru daliyorum bende bilgilendikce

şöyle söyleyeyim 50 inç 1080p televizyondan geçeceğiz büyük ihtimalle herhangi bir şey iyi gelecektir ama siz bu işte harbi bilgili gözüküyorsunuz o yüzden bir iki öneride bulunursanız direkt link olarak benim de kafamda bir şeyler daha iyi oturur teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan

Bu televizyonu yorumlar mısınız?
max 1 sene veriyorum, bir yerinden cortlar, onun disinda KTC'yi biliyorum hatta panel numarasida yaziyor ama o kadar derinlemesine panel bilgim yok ne dersem yalan olur, public kasa kullanmislar videoda da bahsedildigi gibi bunun anakartida public'tir oda yuksek olasilikla dedigim gibi monitor cikmasi bunlarda besleme sisip patliyor, cok isiniyor, yazilim tarafinda da hepsin gibi depoalam ve ram kitikitina koyulmus belli bir sureden sonra kasmalar donmalar net baslar. QLED olayida anladigim kadariyla bu araya koyulan katmaninda bir kalitesi var bu arada bunda o kalite dusuktur diye tahmin ediyorum, yoksa renk profili kotu denmis ama oraya gelmeden o ara katman les zaten, hatta BIZIM firmadan bir ornek daha veriyim neredeyse bu prizm sheet mi ne diyorlar daha kalin bir katman var sert tirtikli yuzeye sahip, onunla ayni katmani koyuyorlardi o kadar rezil kalite QLED. Onun disinda siz daha bilgilisiniz ozellikle paneller tarafinda size monitorde sormustum hatirliyorum cunku. Bu asus gamepower ve aoc ile alakali. Ben olsam almazdim

şöyle söyleyeyim 50 inç 1080p televizyondan geçeceğiz büyük ihtimalle herhangi bir şey iyi gelecektir ama siz bu işte harbi bilgili gözüküyorsunuz o yüzden bir iki öneride bulunursanız direkt link olarak benim de kafamda bir şeyler daha iyi oturur teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan
Hocam bilgiden ziyade deneyim ve benim bildigim kadariyla bilgili olma durumu bu ama yardimci oluruz yasim daha 23 daha cok bilgilenicem yolun basi

Cevremde TIZEN'i begenen cok yok o yuzden biraz kullanici deneyimine gore Samsung onermiyecegim yine size kalmis tabi, ben direkt genel bir tv bakiyorum suan

Bunu oneririm hocam bizimkine benzer ozellikleri var ve yeni model yil olarak, 120Hz 2K'da, HDR10, Dolby Vision, Dolby Atmos, Google TV (Bi zahmet olacak zaten) dolu yani en azindan para verdiginiz zaman bos bir tv de almayin ozellikler olsun yani hep boyle bakiyorum ben

Son düzenleme:
yazilim tarafinda da hepsin gibi depoalam ve ram kitikitina koyulmus belli bir sureden sonra kasmalar donmalar net baslar.
Hocam donanımı iyi olan bir Android TV yok ki. TCL 1 milyon TL'lik televizyonuna bile 2 GB RAM koymuş. İyi bir donanıma sahip Android TV hiç görmedim.

Illa 50inc isterseniz de bu fiyata bir tane cikiyor zaten 2024-2025 urunlerinde epey.com'da

Hocam donanımı iyi olan bir Android TV yok ki. TCL 1 milyon TL'lik televizyonuna bile 2 GB RAM koymuş. İyi bir donanıma sahip Android TV hiç görmedim.
O zaman soyle soyliyim hocam bu gibi markalarin yazilimi orijinal guncelleme alan ve optimizasyonu iyi ve yetiyor demek ki ama benim bildigim 2GB ram'den fazlasina sahip TV'ler var iyi, fakat bizim markalarimiz cakma yazilim kullandigi icin cinden gelen bu 2GB ram, youtubeden dizi/film izlerken veya Netflixi 3-4 saat kullandiktan sonra uygulamadan atma, donma vesaire yapiyor. Hatta ve hatta musteri hizmetleri bizim marka icin konusuyorum, musteri aradigi zaman ve youtube atma yapiyor dedigi zaman, musteri hizmetlerinin cevabi iste bizim tvler 2gb rame sahip bunlar bir bilgisayar degil bunlari yormamak lazim dizi/film izlemek icin youtube degil google kullanin youtubeyi video izlemek icin kullanin kisa kisa videolar izleyin falan diyordu :D

Dedigim gibi durum yazilimsal o zaman tamamen fakat cok sikayet te vardi ama 2GB ustune cikalim diye oyle tv'ler var diye ama markalari hatirlamiyorum.

Buda 4 COF panel kullanıyor sanırım.
Iste bende de o kadari yok bilgi olarak hocam ama yeni bakiyorum bilerek ve bu fiyata bu cikiyor TLC markasi icinde sadece, onun disinda zaten samsung ve lg isaretli baska marka bakmadim valla :D

Buda 4 COF panel kullanıyor.
Simdi konudan bagimsiz cok hizli bir oneri istiyorum hocam 27inc 2K 240Hz hangi monitor alinir nokta atisi direkt, siz olsaniz kendinize hangisini alirdiniz OLED olmasin ama fiyatin onemsiz oldugu bir evrede. Onerebilir misiniz rica etsem?

25k ya kadar okeyim
Bütçenizi birazcık daha arttırın, bunu alın ;

Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz, Vatandan 10k'lık televizyon almaya gittik bunu alıp çıktık. Ne olduğunu bizde anlamadık, hatta TCL'i orada ilk defa gördüm sanırım. Grundig ile ONVO Arasında kalıp bunu aldık. Ses Sistemi, Ekran Kalitesi, Smart + Google TV Oluşu falan anlatamam. 0 Kasma, 0 Donma. Hatta Ekran o kadar parlak ki, %100'de kullanamıyoruz parlaklığı, gözlerimiz yaşarıyor, acıyor.

Televizyonu 1 kere alıyorsunuz, 4 - 5 - 10 yıl kullanıyorsunuz, bence para verip daha kaliteli bir şeyler alın.

NOT : Attığım Cihaz 33k gözüküyor fakat 26'lara kadar düşebiliyor ki düşmüşte zaten, indirim kovalayıp almanızı öneririm. Acil lazımsa 33k'dan alabilirsiniz :/

Simdi konudan bagimsiz cok hizli bir oneri istiyorum hocam 27inc 2K 240Hz hangi monitor alinir nokta atisi direkt, siz olsaniz kendinize hangisini alirdiniz OLED olmasin ama fiyatin onemsiz oldugu bir evrede. Onerebilir misiniz rica etsem?
Neden OLED olmasın? Okadar para verip IPS alarak 1500:1 kontrastta kalmak istemezdim.

Dijutsu 55 ekran aldım. TV arada YouTube içinse alınır. APK yukleyim ekstra şeyler yapıyım dersen üst model al. 3 senedir kullanıyorum. Senna da güzeldir fiyata göre

Geri