Armi3067
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 999
Konu dagilmasin diye ozelden yazdim hocamNeden OLED olmasın? Okadar para verip IPS alarak 1500:1 kontrastta kalmak istemezdim.
Konu dagilmasin diye ozelden yazdim hocamNeden OLED olmasın? Okadar para verip IPS alarak 1500:1 kontrastta kalmak istemezdim.
Yorumlayayım hocam geçen senede 20 tane NeXT tv sattım aracı bir firmadan almıştım 3 tv panel arızası verdi garantideyken NeXT fabrikaya yönlendirdim ürünleri tv panelleri elimizde yok cart curt muhabbeti yaptı gittim kendi cebimden 0 panel taktırdım daha da tv sine bulaşmadım. Yeterli bir yorumdur diye düşünüyorumBu televizyon KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor yorumlar mısınız? Fiyatında tek 12 COF panel bulunduran televizyon. Mesela geçenlerde Bim'de 16 bin TL'e satılan TCL 55V6B televizyon 4 COF panel kullanıyor. 24 inç monitörde bile 4 COF'tan uzak durun diyoruz 55 inç kocaman televizyonda ne olur düşünemiyorum
Türkiye'de televizyon markalarının garanti olarak bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi aynı kafada. Philips gibi büyük markalar içinde geçerli bu durum.Yorumlayayım hocam geçen senede 20 tane NeXT tv sattım aracı bir firmadan almıştım 3 tv panel arızası verdi garantideyken NeXT fabrikaya yönlendirdim ürünleri tv panelleri elimizde yok cart curt muhabbeti yaptı gittim kendi cebimden 0 panel taktırdım daha da tv sine bulaşmadım. Yeterli bir yorumdur diye düşünüyorum