Öneri Bu Temu Gamepadi Alınır mı?

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Önüme çıktı nasıl bir model? Fiyatına değer mi 1600 lira vergi dahil belki indirimle 1300
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Machenike G1 Pro Kablosuz Oyun Kumandası TMR Joystik ve Tetikler ile 1000Hz Üç Modlu Gamepad PC için, Windows Android iOS Switch PC Kontrol Cihazı APP Keylinker 2.0 Destekli

İlk defa Gamepad almayı düşünüyorum. Özellikleri konusunda bir video var mı ben bulamadım.

yanlış biliyorsam düzeltin tmr'a sahip en ucuz gamepad ondan tercih ediliyor

Önüme çıktı nasıl bir model? Fiyatına değer mi 1600 lira vergi dahil belki indirimle 1300

Machenike G1 Pro Kablosuz Oyun Kumandası TMR Joystik ve Tetikler ile 1000Hz Üç Modlu Gamepad PC için, Windows Android iOS Switch PC Kontrol Cihazı APP Keylinker 2.0 Destekli
Xbox controller almak daha mantikli degil mi

hayır değil bu gamepad tmr xbox kolu hall effect bile değil sırf xbox logosu var diye 3k vermek enayilik zaten konsol olduğu için %100 vergiyle geliyor boş yere akpye para kazandırmayın xbox kolu falan alıp

Alınır kesinlikle

İlk defa Gamepad almayı düşünüyorum. Özellikleri konusunda bir video var mı ben bulamadım.
Machenike G1 Pro İçin bende bir video bulamadım fakat aldığınızda pişman ediceğini düşünmem

Hocam bir adet xbox kolu yerine 2 tane bu koldan alırsınız xbox kolu için o kadar para bayılmaya gerek yok

yanlış biliyorsam düzeltin tmr'a sahip en ucuz gamepad ondan tercih ediliyor
Doğru hocam

Temu da başka alınır kol yok gibi zaten. Görmedim ben. Ömrü konusu ve garantisi olmaması zaten ürünü bu fiyat ediyor. %60 olmasa düşünmeden alınır gibi bir fiyat gerçekten ama 1600 liraya denk geleceğini düşününce biraz şüphe uyandırıyor. Alanlar varsa detaylı bir bilgi verse çok iyi olur. Konusu var mı atar mısınız?

Benimki bu hafta elime ulaşıyor yazarım hissiyatını

Geri