Neler Yeni

Yardım Bu Temu Nedir Ne Değildir Olayı Nedir?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar bu temu nedir sürekli instagramda falan karşıma çıkıyor her şey neden bu kadar ucuz olayı nedir yani bunun merak ettim.
En son bugün 90 küsür tl ye mekanik klavye görünce birkaç ürün sipariş verdim sepet fiyatının üstüne bir miktar vergi çıksa da yine de çok uyguna geldi her şey. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar bu temu nedir sürekli instagramda falan karşıma çıkıyor her şey neden bu kadar ucuz olayı nedir yani bunun merak ettim.
En son bugün 90 küsür tl ye mekanik klavye görünce birkaç ürün sipariş verdim sepet fiyatının üstüne bir miktar vergi çıksa da yine de çok uyguna geldi her şey. Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Çinli bir milyoncu işte Aliexpress tarzı :D Müşteri hizmetleri de gayet iyi çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuz olması da sürümden kazanmaları , aldıkça alasın geliyor böyle böyle kazandırıyorsun :D

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Rez. Gümrük vergileri ve ek masraflar konusunda nasıl bir tercih olabilir bilmiyorum. Ben de merak içerisindeyim.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çinli bir milyoncu işte Aliexpress tarzı :D Müşteri hizmetleri de gayet iyi çalışıyor.

Ucuz olması da sürümden kazanmaları , aldıkça alasın geliyor böyle böyle kazandırıyorsun :D
Valla aldık bir şeyler umarım patlamayız :D

Rez. Gümrük vergileri ve ek masraflar konusunda nasıl bir tercih olabilir bilmiyorum. Ben de merak içerisindeyim.
Sadece sepet tutarına ek vergi çıktı %60 o da olur zaten, ona rağmen çok ucuza geliyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Mehmet Aslan
Valla aldık bir şeyler umarım patlamayız :D

Sadece sepet tutarına ek vergi çıktı %60 o da olur zaten, ona rağmen çok ucuza geliyor.
şimdi çok esprisi kalmadı artık , ilk çıktığında fenaydı , millet koli koli alıyordu. Sonra önlem alındı kol gibi vergiler geldi :D

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi çok esprisi kalmadı artık , ilk çıktığında fenaydı , millet koli koli alıyordu. Sonra önlem alındı kol gibi vergiler geldi :D
Valla şimdi bile çok mantıklı şeyler var hocam, sanırsam 1 yılda 1050 tl ye kadar alabiliyormuşuz ama

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Semih Gedik
Aldığınız ürünlerin açıklamalarında boyut ve metalmi plastik mi bu ayrıntılara dikkat etmelisiniz. genelde 1 fotoda ürün boyutlarını gösterir açıklamalarında da plastik yada metal yada cam diye belirtir.

genelde metal sanıp plastik sipariş eden çok olur yada ölçülerine bakmazsınız mini ürünler gelebilir.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Burak
Alibaba yada aliekspress gibi çin gerçi merkezi ABD çin pazarı işte.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
Aralığın 2 de gece 1500 tl bayıldım kargo türkiye bugun girdi gümrükte dikkat etmeniz gereken şeyler bazı ürünler stiker olup olmadıgı iyi okuyun aldıgını urunu..

Top Bottom