Neler Yeni

Bu temu sepeti alınır mı?

ananas_suyu

80+ Bronze

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
onu gördümde tke monitorum var ikili alınca iki kol kötü durmazmı
İlerleyen zamanlarda 2. Si nasil olursa bi tane daha almak yerine ikili daha iyi olur. Diğerinin arkasına saklarsın kötü durursa veya kulaklık vs asmak için kullanabilirsin

ananas_suyu

80+ Bronze
İlerleyen zamanlarda 2. Si nasil olursa bi tane daha almak yerine ikili daha iyi olur. Diğerinin arkasına saklarsın kötü durursa veya kulaklık vs asmak için kullanabilirsin
dediniz mantıklıda işte digeri daha güzel duruyor rengide beyaz ilerde cift monitor yapma ihtimalim cok düşük karar veremedim hangisini alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediniz mantıklıda işte digeri daha güzel duruyor rengide beyaz ilerde cift monitor yapma ihtimalim cok düşük karar veremedim hangisini alayım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Arda doğan
onu gördümde tke monitorum var ikili alınca iki kol kötü durmazmı

alt limit icin ekledim daha iyi bişey varsa onu eklerim problem degil
Yani lazım olursa usb port çoklayıcı falan ekle daha çok işine yarar gibi veya sınırı dolduracak ek tek ürün ekle ürün başı vergide girmesin

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Keyfin bilir kral, satma ihtimalin olursa 2 liyi daha pahalıya satarsın

ananas_suyu

80+ Bronze
Keyfin bilir kral, satma ihtimalin olursa 2 liyi daha pahalıya satarsın
Haklısın, peki kalitesi ne durumdadır bunlarda inceleme yok video yok alsam gelse kötü çıksa iade etsem vergi parası ucucak napayım genede riske girip alıyımı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Ali Mert Okuducu
2liyi alırsan birini sökebiliyorsun diye biliyorum. Bende de tek monitör var. İleride uğraşmamak 2li aldım. Mouse pade gelirsek trde daha uygun. Klasse alırsın en azından kalitesi belli. Onun yerine ssd falan alabilirsin

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Arda doğan
bu ikisi alınır mı?
mouse pad güzelmidir takılma vb yaparmı
monitor standı nasıldır eve hıyar gelmez dimi
Knk aklıma yrni geldi geçenlerde 450 ye jet motoru vardı hava vurmak için 13000rpm onu ekle bide monitör tutucuyu ekle bende öyle yapıcam

Top Bottom