Bu temu sepeti alınır mı?

bu ikisi alınır mı?
mouse pad güzelmidir takılma vb yaparmı
monitor standı nasıldır eve hıyar gelmez dimi
Hocam bence temuda daha ucuza monitör standı bulunur ama demir zaten bu yüzden bence kalite sorunu olacağını düşünmüyorum bildiğimiz düz demir'den yani

-ve alırken dikkat edin orda stand resmi var ama kenarında alt takma şeyi fotosu var yani Yanlışlıkla takma şeyini almayın malesef temuda bı çok yaygın mesela adam gidiyor Xbox koyuyor fotoya ama sattığı şey Xbox Kol kaplaması bunun gibi bı ton şey var dikkat edin

-Mouse pad boyutlarını kontrol edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparis etmene izin vermez.Sinir 1070tl
Hocam 1070TL vergisiz sınır iyi bak fotoya vergili halı 1.081TL tutmuş yani sorun yok

O hava üfleyici iyide napicam ki sacene kasa temizlenir gibi geliyor
Onun için işte hem fiyatı sepet tutarına tam hem kasayı temizlemene yarar hemde tek ürün vergisi olur bide 50-100tl ye mahallede kasa temizlersin aga gelir😂

Onun için işte hem fiyatı sepet tutarına tam hem kasayı temizlemene yarar hemde tek ürün vergisi olur bide 50-100tl ye mahallede kasa temizlersin aga gelir😂
Onun yerine mouse pad alsamda doluyor fan gereksiz geldi bana biraz az bişey daha ucuz olsa alırdımda 800tl 400tl olanlar sahte muhtemelen

Onun yerine mouse pad alsamda doluyor fan gereksiz geldi bana biraz az bişey daha ucuz olsa alırdımda 800tl 400tl olanlar sahte muhtemelen
O kesin zaten havitin mousepadlari var en son 250tl'di kalın güzel ben sevdim

Hocam bence temuda daha ucuza monitör standı bulunur ama demir zaten bu yüzden bence kalite sorunu olacağını düşünmüyorum bildiğimiz düz demir'den yani

-ve alırken dikkat edin orda stand resmi var ama kenarında alt takma şeyi fotosu var yani Yanlışlıkla takma şeyini almayın malesef temuda bı çok yaygın mesela adam gidiyor Xbox koyuyor fotoya ama sattığı şey Xbox Kol kaplaması bunun gibi bı ton şey var dikkat edin

-Mouse pad boyutlarını kontrol edin

Hocam 1070TL vergisiz sınır iyi bak fotoya vergili halı 1.081TL tutmuş yani sorun yok
Kral bende ondan tırstım alicam tutturma aparatı felan gelicek deli olurum evde valla. Bide bunlar mika felan olabilir demir olmaya bilir yani.

Mouse pade xl 80-30cm

Haklısın, peki kalitesi ne durumdadır bunlarda inceleme yok video yok alsam gelse kötü çıksa iade etsem vergi parası ucucak napayım genede riske girip alıyımı
2 linin incelemesi vardıda ürünü bulamıyorum

klasse mousepadler kaç tl onlara baksan daha iyi olur.
Hocam temudan alıcam kupon var diye klasse temuda yok

Masaya sabitlemeli lazım

Bu daha iyi, hem duvara sabitliyosun hemde diğerini takmayabiliyosun
Hocam masaya sabitlemeli lazım oda düzenimi sürekli değişiyor evin her duvarını delemem

Hocam temudan alıcam kupon var diye klasse temuda yok

Masaya sabitlemeli lazım

Hocam masaya sabitlemeli lazım oda düzenimi sürekli değişiyor evin her duvarını delemem
masan kırılabilir ağır oluyo bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,414
Üyeler
184,450
Son üye
xByMoodx
Geri