BU termal macun alınır mı ?

Juckly

80+
Reaksiyon skoru
155
Arkadaşlar selam. Ryzen 5 5600 aldım bugün gelecek internetten almak için zaman yok vatandan bu macunu alacağım alınır mı ?

Gayet kalteli ama pahalı bir macun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam. Ryzen 5 5600 aldım bugün gelecek internetten almak için zaman yok vatandan bu macunu alacağım alınır mı ?

Bunu alacağın paraya 600 daha koy kule tipi soğutma al içinden macun da çıkıyor

Bence fiyatına göre kötü bir macun.
Ben şahsen bu kadar para vereceksem 11 iletkenlik yerine 14.2 iletkenliği bulunan thermal grizzly kyrount extreme alırdım

Bence fiyatına göre kötü bir macun.
Ben şahsen bu kadar para vereceksem 11 iletkenlik yerine 14.2 iletkenliği bulunan thermal grizzly kyrount extreme alırdım
İşlemci bugün gelecek vaktim yok diye dedim ama olmadı takmam şuanlık

İşlemci bugün gelecek vaktim yok diye dedim ama olmadı takmam şuanlık
Evin merkezi bir konumdaysa pazaryerlerinden premium alıp ertesi gün teslim olacka şekilde bir macun ayarlayabilirsin.
Ama bence kesinlikle bütçen varsa sana önerdiğim termal macunu al ısı anlamında ciddi oranda fark ediyor.
İşlemci 100% yükte 70 dereceyi zor görüyor benim

Evin merkezi bir konumdaysa pazaryerlerinden premium alıp ertesi gün teslim olacka şekilde bir macun ayarlayabilirsin.
Ama bence kesinlikle bütçen varsa sana önerdiğim termal macunu al ısı anlamında ciddi oranda fark ediyor.
Bir macun var evde ama iletkenliği 1.5 cooler master marka, kullandım 1 seneye yakın 80 derece oluyor şuan ki işlemci, zaten çok yüklü oyunlar oynamıyorum

Hatta 2 sene önce değişmişim macunu macun da bu

Bir macun var evde ama iletkenliği 1.5 cooler master marka, kullandım 1 seneye yakın 80 derece oluyor şuan ki işlemci, zaten çok yüklü oyunlar oynamıyorum

Hatta 2 sene önce değişmişim macunu macun da bu
Kule tipi adam gibi bir fan koyduktan sonra en dandirik macunuda sürsen farketmez

walla termal yoktu, diş macunu sürdük 3 yıldır sorun yok (laptop) devamkeeee!!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri