Yardım Bu termal macun yeter mi? YARDIM LAZIM

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Arctic III 420 montajlıyorum. İçinde 0.8 gr çıkıyor hepsini mi sıkayım bu kadar yeter mi yoksa azıcık daha mı sıkayım çok mu ince oldu? Mx6 macun

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Hit: 34
burdan yeterli gibi gözüküyor az bi şey kaldiysa onu da sikabilirsin youtubeden bi kac video izle ne kadar sikiyorlar karşılaştırma yapabilirsin

burdan yeterli gibi gözüküyor az bi şey kaldiysa onu da sikabilirsin youtubeden bi kac video izle ne kadar sikiyorlar karşılaştırma yapabilirsin
Az kaldı aslında ama bilemedim 😂 fazla gelip yanlardan taşarmı acaba diye korkumdan sıkamadım

tabi ki yanlardan taşması istemedigimiz bi durum ama az sıkıp yeterli ısı iletimi saglayamazsa da işini yerine getirmemis olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi ki yanlardan taşması istemedigimiz bi durum ama az sıkıp yeterli ısı iletimi saglayamazsa da işini yerine getirmemis olur
youtube ya ac izle milyon tane video var

youtube ya ac izle milyon tane video var
Tek izledim hepsi ortaya sıkmış ama hepsini mi sıkmış göstermiyolar

Hocam nutella mı sürüyorsun çok fazla o macun, 1/2 mercimek tanesi kadar yeterli, termal iletkenliğini düşürüyorsunuz fazla sıkarak, ayriyeten soğutucu bloğu taktığınızda o macun yanlardan taşma yapacak, keşke frame kit alsaydınız

Elinle yaydır taşmasın

Hocam nutella mı sürüyorsun çok fazla o macun, 1/2 mercimek tanesi kadar yeterli, termal iletkenliğini düşürüyorsunuz fazla sıkarak, ayriyeten soğutucu bloğu taktığınızda o macun yanlardan taşma yapacak, keşke frame kit alsaydınız
Aynen taştı hafif çıkardım azalttım geri taktım onu unuttum bakıyım ondan alıp tekrar yenilerim en kötü

Elinle yaydır taşmasın
Taştı ama aşşa inmedi çıkardım taşanları temizledim azalttım geri taktım bakalım inş az olmamıştır bu sefer de 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,449
Son üye
galata04
Geri