Daha içerisinde var hepsini mi sıkmam gerekiyorthermal macunlar zaten tek seferlik kullanım için o boyutta üretiliyorlar yeterli
Böyle yaptım hala var içindethermal macunlar zaten tek seferlik kullanım için o boyutta üretiliyorlar yeterli
Az kaldı aslında ama bilemedimburdan yeterli gibi gözüküyor az bi şey kaldiysa onu da sikabilirsin youtubeden bi kac video izle ne kadar sikiyorlar karşılaştırma yapabilirsin
youtube ya ac izle milyon tane video vartabi ki yanlardan taşması istemedigimiz bi durum ama az sıkıp yeterli ısı iletimi saglayamazsa da işini yerine getirmemis olur
Tek izledim hepsi ortaya sıkmış ama hepsini mi sıkmış göstermiyolartabi ki yanlardan taşması istemedigimiz bi durum ama az sıkıp yeterli ısı iletimi saglayamazsa da işini yerine getirmemis olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
youtube ya ac izle milyon tane video var
Ben her seferinde yıldız çiziyorumTek izledim hepsi ortaya sıkmış ama hepsini mi sıkmış göstermiyolar
0.8 gr tek kullanımlık mı acaba o önemli hepsini sıkayım mı gerisi kalsın mı? Az daha var şırıngadaBen her seferinde yıldız çiziyorum
Aynen taştı hafif çıkardım azalttım geri taktım onu unuttum bakıyım ondan alıp tekrar yenilerim en kötüHocam nutella mı sürüyorsun çok fazla o macun, 1/2 mercimek tanesi kadar yeterli, termal iletkenliğini düşürüyorsunuz fazla sıkarak, ayriyeten soğutucu bloğu taktığınızda o macun yanlardan taşma yapacak, keşke frame kit alsaydınız
Taştı ama aşşa inmedi çıkardım taşanları temizledim azalttım geri taktım bakalım inş az olmamıştır bu sefer deElinle yaydır taşmasın