Neler Yeni

Bu ttnet rezaletlerinden biktim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Artik yeter sinirsiz aldigimiz internet icin mesaj atmislar bildigin kullanmayi kesmez iseniz kesilcek mantigi
Bu internet sinirsiz dendi ama bildigin kota hemde daha beteri
Rezalet sinirlerim bozuk hemde tam egitim zamani yaptilar boyle bir olayi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arti bide ttnet bey verdigi yuksek ping saolsun altyapinizdan diyip gecistirmeyi severler

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Ttnet pişmanlıktır hiçbir zaman satın aldığım paket hızını alamadım 6mb dı 1mb veriyorlardı 16mb ilk paket aldım 12mb veriyorlardı 24mb aldım bu sefer 16 verdi herseferindede alt yapınızın verdiği hızı alıyorsunuz dediler
Bende iptal edip Türknete geçtim 75mb dowland alıyorum sıkıntılı fln ama en azından düzgün hız veriyor bana

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ttnet pişmanlıktır hiçbir zaman satın aldığım paket hızını alamadım 6mb dı 1mb veriyorlardı 16mb ilk paket aldım 12mb veriyorlardı 24mb aldım bu sefer 16 verdi herseferindede alt yapınızın verdiği hızı alıyorsunuz dediler
Bende iptal edip Türknete geçtim 75mb dowland alıyorum sıkıntılı fln ama en azından düzgün hız veriyor bana
Bide hakli gibi konusurlar

Ttnetten sikintilimidir hocam
Cunku yuksek ping sozde sinirsizlik
Yuksek para

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ttnet yavaşlık türk telekom kazıklık. 35 mbps internet 120 tl :D

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

Yuksek para
Bence evt tahüt olmasa neyse gende birde tahüt var tahütünüz bitince başka tahütsüz sağlayıcıları bir deneyin derim çok sıkıntı çıkarsa geri dönersiniz bence sıkıntılı adamlara göre paket değişince alt yapım artıyo

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ttnet yavaşlık türk telekom kazıklık. 35 mbps internet 120 TL :D
Sizce turknete gecmek cok degisiklik yaratirmi

Bildigim kadariyla ttnet altyapisi destekli

Bence evt tahüt olmasa neyse gende birde tahüt var tahütünüz bitince başka tahütsüz sağlayıcıları bir deneyin derim çok sıkıntı çıkarsa geri dönersiniz bence sıkıntılı adamlara göre paket değişince alt yapım artıyo
Hocam turknet gercekten sinirsiz internet ve dusuk ping verirmi

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

Yuksek para
Bence evt tahüt olmasa neyse gende birde tahüt var tahütünüz bitince başka tahütsüz sağlayıcıları bir deneyin derim çok sıkıntınçıkarsa geri dönersi
Sizce turknete gecmek cok degisiklik yaratirmi

Bildigim kadariyla ttnet altyapisi destekli

Hocam turknet gercekten sinirsiz internet ve dusuk ping verirmi
bende veriyor ama kimisinde vermiyor birazda şans işi aslında ama denemekten zarar gelmez zaten tahüt yok

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ulkemizde internet sinirsiz yazilip tahadut var ve turkiyenin altyapisi iyi demeleri guluyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
bak daha 1 hafta önce karşısında tt santrali olan ve direk santrale bağlı olduğu için hat değerleri müthiş olan, (140mbps destekliyordu) birisine türk telekomda gidip cayır cayır interneti kullanırsın dedim. lafımı dinlemedi türknet'e geçti 3-4 gün önce yazdı dedi ki internetim habire kesiliyor.
şimdi tamam ucuz ama bu iyi bir hizmet alacağın anlamına gelmez. bizim karşı komşu vodafone kullanıyor 25 pingi var. ben türk telekom kullanıyorum benim 5 pingim var.
1-ALTYAPI
2-KABLO KALİTESİ/HIZI
3-SANTRALE OLAN UZAKLIK VB.
4-MODEM
5-BİLGİSAYARA GİDEN KABLO

Bunlar iyiyse ama yine de düzgün bir hizmet alamıyosan o zaman senin firmaya kızma hakkın var. %100 haklısın. ama işte istanbula dolu yağdı ne oldu kablosu dışarıdan gelenlerin interneti süründü mesela.
yukarıda saydıklarımdan hangileri iyi ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Perşembe günü kurtuluyorum yoldaş. Sizinle aynı İSS' yi kullanmak büyük bir onurdu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bak daha 1 hafta önce karşısında tt santrali olan ve direk santrale bağlı olduğu için hat değerleri müthiş olan, (140mbps destekliyordu) birisine türk telekomda gidip cayır cayır interneti kullanırsın dedim. lafımı dinlemedi türknet'e geçti 3-4 gün önce yazdı dedi ki internetim habire kesiliyor.
şimdi tamam ucuz ama bu iyi bir hizmet alacağın anlamına gelmez. bizim karşı komşu vodafone kullanıyor 25 pingi var. ben türk telekom kullanıyorum benim 5 pingim var.
1-ALTYAPI
2-KABLO KALİTESİ/HIZI
4-MODEM

Bunlar iyiyse ama yine de düzgün bir hizmet alamıyosan o zaman senin firmaya kızma hakkın var. %100 haklısın. ama işte istanbula dolu yağdı ne oldu kablosu dışarıdan gelenlerin interneti süründü mesela.
Sorun sinirsiz olmayan sinirsiz internet %100 degil %1000 hakkim var

1-ALTYAPI
2-KABLO KALİTESİ/HIZI
4-MODEM

Ucuzu gectim sinirsiz deil

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Sorun sinirsiz olmayan sinirsiz internet %100 degil %1000 hakkim var

Ucuzu gectim sinirsiz deil
ne demek değil. sen sınırsız diye anlaşmadın mı. sınırsız dedikleri kota olmayan. sende kota mı var ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ne demek değil. sen sınırsız diye anlaşmadın mı. sınırsız dedikleri kota olmayan. sende kota mı var ?
Yook ama bu dolandiricilar kota kestiler bu ay

Hatta bugun mesaj aldik %100 e yaklasmistir ek paket alabilirsiniz

Ve 1 yildir boyle mesaj almadik ilk kez aliyoz 2019 dan beri

Top Bottom