Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,134
Yaparsa yine bu genç nesil bişeyler yaparSiyasetci yetiştiremiyoruz
Futbolcu başkan oldu şaka gibi....
Yaparsa yine bu genç nesil bişeyler yaparSiyasetci yetiştiremiyoruz
Futbolcu başkan oldu şaka gibi....
Birde daha akp ye oy vereceğim diyenler var... bunların IQ seviyesi maymundan daha düşük
Ben onları insandan saymıyorum. Muhtemelen evrimini tamamlayamamış neandertal veya primat türlerindendir.
Kelin ne iş yaptığı bile belli değilMalum kişi ve kelin haberi yok mu? Onların umurunda olan tek şey gitmeden savaş çıkmadan olabildiğince dolar sahibi olmak. Dolar diyorum TL ile işleri olmaz.
Hocam yorumunuza çok güldüm nedensizceMalum kişi ve kelin haberi yok mu? Onların umurunda olan tek şey gitmeden savaş çıkmadan olabildiğince dolar sahibi olmak. Dolar diyorum TL ile işleri olmaz.
Sözde içişlerine bakıyor. Siyaset yapıp torbacı arkadaşlarına yardım ediyor gözüküyor bu taraftan bakınca.Kelin ne iş yaptığı bile belli değil
Aynen kanka JİTEM'de zaten öylesine kuruldu zamanında.(!)Terör akp zamanında başladıı ! daha önce hiç yoktu terör ermeni çetelerin pkklıların yaptığı katliamlar yalan.
akp'li olduğu belli oluyor hükümet savunmak için saçma sapan konuşuyorlar.Aynen kanka JİTEM'de zaten öylesine kuruldu zamanında.(!)
Bişi bulamayınca yalan diyorlar.akp'li olduğu belli oluyor hükümet savunmak için saçma sapan konuşuyorlar.
daha önce benzer bir şey söyleyip uyarı yedim birde çıldırıcam asdasfassadBen onları insandan saymıyorum. Muhtemelen evrimini tamamlayamamış neandertal veya primat türlerindendir.
Tabi ya karşıt görüşlü oldumu hemen akp liakp'li olduğu belli oluyor hükümet savunmak için saçma sapan konuşuyorlar.
Kim yapmış o katliamları öğretmenleri kim katletti???Bişi bulamayınca yalan diyorlar.
Erzurumdaki Katliamlar ve diğer katliamları yalanlıyorlarsa En büyük vatan hainleri bunlardır.
Türk bayrağını İndirmeyen Öğretmenler katledildi o zamanlarda
PKKTabi ya karşıt görüşlü oldumu hemen akp li
Post automatically merged:
Kim yapmış o katliamları öğretmenleri kim katletti???
Çünkü çok belli ediyorsun akp'li olduğunu.Tabi ya karşıt görüşlü oldumu hemen akp li
Post automatically merged:
Kim yapmış o katliamları öğretmenleri kim katletti???