Neler Yeni

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Belki yetkililerin haberi dahi yoktur bu durumdan. Bu tarz konuları umarım görürlerde bir önlem alırlar. Elinde sonunda kurum ilgilenmezse bile Tüketici hakem heyeti ile aksiyon alınır ama giden zamanıma yazık.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
Komik olanda bu zaten. Ben şikayetleri görmüştüm ama her yerde reklamı döndüğü için gittim 5000 bin tl lik kulaklık aldım az para da değil ürün bozuk geldi. Hadi şans neyse dedim ben değişim için yollayalı 10 gün geçti üzerinden tek bir durum güncellemesi almadım.
Bu aras kargoda ayrı rezalet. Üstte anlattım zaten. İşini düzgün yapmak bu kadar zor olmamalı. Bunları denetleyen devlet nerde?
Razer kulaklığı servise yollama sürecini anlatıyım:
6 gün kargonun gittisi geldisi, 20 iş günü yani yaklaşık 3.5 hafta yapıyor.
Toplam 30 gün etti.
Gönderdiğim tarihin tam 1 ay sonrası ürün bana geri geldi.
Hiçbir işlem yapılmamıştı evrak eksikliği fasa fiso 20 iş gününün sonuna kadar bekletiyorlar.
Ayıptır yazıktır günahtır neden vaktimi çalıyorsunuz?
Gerçekten konu başlığındaki gibi Türkiye de işini düzgün yapan hiçbir yer yok. İlla böyle basit meseleler ile tüketiciyi uğraştıracaklar.

Senin ürüne de olacağı söyleyim, tamir edilir mi değişim yaparlar mı orasını bilemiyorum ama şu servis bozuntusu firmalar 20 iş gününün son saniyesine kadar ürünü elinde tutuyor. Hiçbiri de demiyor ki ya bize bu ürün geldi yapalım gönderelim hem yer açılsın hem işimiz azalsın hem de müşteri tüketici ürününe hızlı kavuşsun memnun kalsın...

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eray Altınordu
Aynı sözleri amazon için kuruyordum. Anakart aldım bozuk çıktı gönderdim. Ulaştıktan sonra 3 gün barkod okuma sonra sonuçlanır dediler. 3 gün oldu ürün iade depomuza yeni ulaştı dediler :D neyse dedim 3 gün daha bekledim. Şimdi yasal hakkımız 14 gün bekleyin diyorlar. Ürünü almışım parasını ödemişim hiç kullanamadan geri yollamışım beklediğim süreye bak. 10 gün önce parasını ödediğim malı hala kullanamıyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Razer kulaklığı servise yollama sürecini anlatıyım:
6 gün kargonun gittisi geldisi, 20 iş günü yani yaklaşık 3.5 hafta yapıyor.
Toplam 30 gün etti.
Gönderdiğim tarihin tam 1 ay sonrası ürün bana geri geldi.
Hiçbir işlem yapılmamıştı evrak eksikliği fasa fiso 20 iş gününün sonuna kadar bekletiyorlar.
Ayıptır yazıktır günahtır neden vaktimi çalıyorsunuz?
Gerçekten konu başlığındaki gibi Türkiye de işini düzgün yapan hiçbir yer yok. İlla böyle basit meseleler ile tüketiciyi uğraştıracaklar.

Senin ürüne de olacağı söyleyim, tamir edilir mi değişim yaparlar mı orasını bilemiyorum ama şu servis bozuntusu firmalar 20 iş gününün son saniyesine kadar ürünü elinde tutuyor. Hiçbiri de demiyor ki ya bize bu ürün geldi yapalım gönderelim hem yer açılsın hem işimiz azalsın hem de müşteri tüketici ürününe hızlı kavuşsun memnun kalsın...
Ben tamir kabul etmem ki. Bana geldiği gün bozuldu ürün niye tamir istiyeyim değeri düşüyor öyle. Direkt değişim talep ettim zaten 0 ürün ile değişmezlerse hiç uğraşmam tüketici hakem heyetine başvururum. Benim kulaklık ihtiyacım olduğu için aldım ürünü 1 ay bekleticeklerse 1 müşteri + bunu paylaştığım için olası müşterilerini kaybediyorlar. Çok komik bir sorun yönetme sistemi gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sözleri amazon için kuruyordum. Anakart aldım bozuk çıktı gönderdim. Ulaştıktan sonra 3 gün barkod okuma sonra sonuçlanır dediler. 3 gün oldu ürün iade depomuza yeni ulaştı dediler :D neyse dedim 3 gün daha bekledim. Şimdi yasal hakkımız 14 gün bekleyin diyorlar. Ürünü almışım parasını ödemişim hiç kullanamadan geri yollamışım beklediğim süreye bak. 10 gün önce parasını ödediğim malı hala kullanamıyorum :D
Ya zaten başlık herşeyi açıklıyor bu sadece itopya veya aras kargo sorunu değil her kurum bunu yapıyor denetim yok herhalde. Bende 16 sında sipariş vermiştim 16 gün geçti üstünden daha cevap yok :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,221
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom