Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sorum var

80+
Reaksiyon skoru
114
Arkadaşlar selam, ofis koltugu almayı düşünüyorum bütçem 500tl civarıydı, sırt kısmının oturma kısmından bağımsız arkaya yaslanmasını istiyordum fakat bu özelliğe sahip ürünler çok pahalı buna alternatif bu ürünü buldum. Sizin düşünceleriniz nedir?

Arkadaşlar selam, ofis koltugu almayı düşünüyorum bütçem 500tl civarıydı, sırt kısmının oturma kısmından bağımsız arkaya yaslanmasını istiyordum fakat bu özelliğe sahip ürünler çok pahalı buna alternatif bu ürünü buldum. Sizin düşünceleriniz nedir?
gayet iyi bir ürün rahatlıkla alabilirsin ama fileli olması biraz sıkıntı olabilir ilerki zamanlarda

Güzel gibi.

Oturunca boynumun yarısını havada bırakan eski koltuğum.
175 üstü boyda bel ağrıları yapabiliyor.

masko da daha ucuz a bulabilirsin tabi nerde oturduguna bağlı çünkü masko istanbulda

masko da daha ucuz a bulabilirsin tabi nerde oturduguna bağlı çünkü masko istanbulda
bunun için maskoya gitmek gerekiyor ama dimi? internette yok ürünleri sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturunca boynumun yarısını havada bırakan eski koltuğum.
175 üstü boyda bel ağrıları yapabiliyor.
1,87'yim sıkıntı olur mu diyorsun

bunun için maskoya gitmek gerekiyor ama dimi? internette yok ürünleri sanırım

1,87'yim sıkıntı olur mu diyorsun
evet internet de satışları yok diye biliyorum zaten orası oyle bi yer değil boyle sanayi gibi biyer ve herkezin orda ayrı dukkanı var yani dukan sahibi nin net den satış yapabilmesi lazım ama gidebiliyorsan mutlaka daha ucuz unu bulursun

gayet iyi bir ürün rahatlıkla alabilirsin ama fileli olması biraz sıkıntı olabilir ilerki zamanlarda
Benimkide fileli 1 yıl oldu bir şey yok.

Bide müdür koltuğu yazmışlar 😂

Şöyle bir video buldum oturak ile birlikte gitmesi bir tık sinir bozucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,635
Üyeler
184,658
Son üye
g31m7