lerensavasl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,225
Soru gayet açık arkadaşlar. Vergi ne kadar gelir? 200-250 fiyatta beyaz renkli bir mouse arıyorum.
Hocam fiyatın 300 tl civarını bulacağını düşünüyorum. 300tlye daha güzel mouseler alınabilir.Soru gayet açık arkadaşlar. Vergi ne kadar gelir? 200-250 fiyatta beyaz renkli bir mouse arıyorum.
Böyle olduğunu hiç düşünmüyorum.Gümrük ve kargo ücreti teslimat ve ödeme adımında toplam tutara eklenecektir. Yazmışlar, acaba satın al desen gözükmez mi? Sonradan talep etme şansları yok çünkü.
Aslına bakarsanız bende 175TL var. G102 düşünüyordum ama malum. Yine biraz para hallederim de 300-350TL'lere çıkamam gibi geliyor. Beyaz renkli olarak önerebileceğiniz mouse var mı?Hocam fiyatın 300 TL civarını bulacağını düşünüyorum. 300tlye daha güzel mouseler alınabilir.
Çok teşekkür ederim. Sanırım burada çıkan ücretten başka bir ücret ödemeyeceğimdir. (Ulan 54TL neymiş ya.)ürünü sepete ekleyip, siparişi tamamla dersen sonraki ekranda vergiler dahil fiyatı görebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
g305Aslına bakarsanız bende 175TL var. G102 düşünüyordum ama malum. Yine biraz para hallederim de 300-350TL'lere çıkamam gibi geliyor. Beyaz renkli olarak önerebileceğiniz mouse var mı?
İşler böyle değilmiş dostum. Yukarıda resimde görüldüğü gibi.Hepsiburadadan aldığın ürüne vergi gelmez. Amazon de den almıyorsun, o vergi dahil fiyatı. Yurtdışından yazmasının sebebi garanti olmaması
rica ederim.Çok teşekkür ederim. Sanırım burada çıkan ücretten başka bir ücret ödemeyeceğimdir. (Ulan 54TL neymiş ya.)