Bu Üründe Ne Kadar Vergi Gelir?

Gümrük ve kargo ücreti teslimat ve ödeme adımında toplam tutara eklenecektir. Yazmışlar, acaba satın al desen gözükmez mi? Sonradan talep etme şansları yok çünkü.

Gümrük ve kargo ücreti teslimat ve ödeme adımında toplam tutara eklenecektir. Yazmışlar, acaba satın al desen gözükmez mi? Sonradan talep etme şansları yok çünkü.
Böyle olduğunu hiç düşünmüyorum.

Ekler

• dasfg.png
    dasfg.png
    49.5 KB · Hit: 73
ürünü sepete ekleyip, siparişi tamamla dersen sonraki ekranda vergiler dahil fiyatı görebilirsin.
1612036529749.png

Hocam fiyatın 300 TL civarını bulacağını düşünüyorum. 300tlye daha güzel mouseler alınabilir.
Aslına bakarsanız bende 175TL var. G102 düşünüyordum ama malum. Yine biraz para hallederim de 300-350TL'lere çıkamam gibi geliyor. Beyaz renkli olarak önerebileceğiniz mouse var mı?

Sepete eklediğinde gözüküyor zaten.

Aslına bakarsanız bende 175TL var. G102 düşünüyordum ama malum. Yine biraz para hallederim de 300-350TL'lere çıkamam gibi geliyor. Beyaz renkli olarak önerebileceğiniz mouse var mı?
g305

Hepsiburadadan aldığın ürüne vergi gelmez. Amazon de den almıyorsun, o vergi dahil fiyatı. Yurtdışından yazmasının sebebi garanti olmaması

Hepsiburadadan aldığın ürüne vergi gelmez. Amazon de den almıyorsun, o vergi dahil fiyatı. Yurtdışından yazmasının sebebi garanti olmaması
İşler böyle değilmiş dostum. Yukarıda resimde görüldüğü gibi.

G203 Lightsyinc al G102 yerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri