Yardım Bu ürünler alınır mı?

ürünler güzel ama bazılarına değer mi bilemedim fiyat olarak baska sitelerden de bakabilirsin ve ayrıca cashback yapan uygulamalar ile alırsan daha iyi olacaktır
asus tuf 27inç olanı var bende 2.monitör olarak 3 4 aylık satmayı düşünüyorum eğer istersen verebilirim

Asus TUF Gaming VG279Q3A 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü​

ürünler güzel ama bazılarına değer mi bilemedim fiyat olarak baska sitelerden de bakabilirsin ve ayrıca cashback yapan uygulamalar ile alırsan daha iyi olacaktır
asus tuf 27inç olanı var bende 2.monitör olarak 3 4 aylık satmayı düşünüyorum eğer istersen verebilirim

Asus TUF Gaming VG279Q3A 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü​

kanka özele bakabilirsin

Bütçe çıkarsa AOC 24G42E, çıkmazsa Lenovo R24e.
Bu ikisi senin attığın MSIdan da, yukarıda atılan Asusdan da daha iyi

Evet. MSI'ın düşük bütçeli monitörleri asla tercih edilmemeli. Özellikle gamutları berbat oluyor.
Bundan bir önce kullandığım Asus Monitörden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim hocam (aynı bütçedeki rakibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. MSI'ın düşük bütçeli monitörleri asla tercih edilmemeli. Özellikle gamutları berbat oluyor.
Tek kötü yanı asusa göre alt çerçeve kalınlığı fazla

arkadaşlar bu ürünleri alıcam tavsiye eder missiniz ya da daha manıklı bir seçenek sunabilir misiniz?
monitör
kulaklık
ssd
klavye
mousepad
O mousepade o kadar verme onun yerjne klassegear öneririm o kulaklık yerine cloud 3 alabilirsen daha iyi olur biraz bütçeni artırabilirsen kablosuz kulaklık almak çok daha iyj olur tabi bütçe meselesi

Geri