Bu üyeler botmudur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Efe_Tkn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
Sürekli korsan önermek-tavsiye vermek
Her hangi bir oyunda yardım isterken oyun orijinalmi sorusuna korsan cevabını veren ve kendine gelecek yardımı imha eden kişiler.
Kocaman "KORSAN YASAK" yazıyorlar. Ama sonraki üyeler yinede korsan olduğunu söylüyor. Biraz araştırsalar keşke. Kendi konularını kitlettiriyorlar.
Anlamıyorum.

Oyunlar korsan indirince genellikle sorunlar olur zaten.Yardım etmek isteyen kişiler de önce korsan mı diye soruyor ben bunda anormal durum görmüyorum.

Oyunlar korsan indirince genellikle sorunlar olur zaten.Yardım etmek isteyen kişiler de önce korsan mı diye soruyor ben bunda anormal durum görmüyorum.
Evet bende aynı soruyu soruyorum çoğu zaman.

Korsan yasak denmesinin aslında temel sebeplerinden biri sorun yaşayıp burada konu açması. Haydi çözülebilse tamam diyeceğim ama kesin de çözülmüyor. Hem emek hem de vakit kaybı oluyor sorunu çözmeye çalışanlar için.

Hepsi de eleman korsan indirip sorun yaşadı diye.

Orijinal alsa çözeceği soruna saatler harcadığımı hatırlarım.

Tamam onu raporlayan kişi gayet doğru yazmış ben bunda bir şey görmüyorum.

İşte kendi konusunu kendi kilitlettiriyor. Korsan değil demese çok şey olucak sanki.

Hem korsan oyuncuya yardım etmek istemezler. Hem de zaten oyunu orijinal alsa o sorun yüzde 90 yaşanmayacağı için korsanda direkt orijinal al diyorlar. Gayet normal.

aga aynı oyun değil mi sonuçta.

Korsandan ceza alan arkadaşını savunmak için falan mı bu düşünceleri savunuyorsun? Anlayamadım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri