Bu uygulamadan sizde de var mı?

Reaksiyon skoru
2
Selamlar, Casper Via G3 kullanıcısıyım. Whatsapp'ta görüntülü konuşmaya başlarken gerekli izinleri verdim. En son bu izin çıktı. Bunu reddettim ve sorunsuz görüntülü konuşmaya devam ettim.

Bu uygulama ne işe yarıyor?

Bu uygulamayı telefonumda hiçbir şekilde bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?

Ekler

• Screenshot_20200812-183326.png
    Screenshot_20200812-183326.png
    161.1 KB · Hit: 79
Selamlar, Casper Via G3 kullanıcısıyım. Whatsapp'ta görüntülü konuşmaya başlarken gerekli izinleri verdim. En son bu izin çıktı. Bunu reddettim ve sorunsuz görüntülü konuşmaya devam ettim.

Bu uygulama ne işe yarıyor?

Bu uygulamayı telefonumda hiçbir şekilde bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?
Up. (Bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi ?)

Whatsapp'ta fotoğraf, video, müzik, ses ve daha bir çok dosyayı atarken sistem dosyalarından attığınız için Whatsapp sizden dosyalara erişim istiyor. Birisine fotoğraf yada video atmaya kalktığınız zaman tekrar bu uyarıyı verecektir, ''izin ver'' diyebilirsiniz bir sorun olmaz.

Whatsapp'ta fotoğraf, video, müzik, ses ve daha bir çok dosyayı atarken sistem dosyalarından attığınız için Whatsapp sizden dosyalara erişim istiyor. Fotoğraf yada video atmaya kalktığını zaman tekrar bu uyarıyı verecektir, izin ver diyebilirsiniz bir sorun olmaz.
Whatsapp'ın tüm izinlerini kabul ettim. Ekran fotoğrafına dikkatli bakarsanız bu izni Star Camera isimli bir uygulamanın istediği gözüküyor. Yani bu WhatsApp değil. Ayrıyetten Samsung telefonumda bu izni istemiyor.

Whatsapp'ın tüm izinlerini kabul ettim. Ekran fotoğrafına dikkatli bakarsanız bu izni Star Camera isimli bir uygulamanın istediği gözüküyor. Yani bu WhatsApp değil. Ayrıyetten Samsung telefonumda bu izni istemiyor.
Casper telefonunuzun kendi kamera ismi olabilir mi?

Star Camera'yı fotoğraf çekmek için telefonun kendi kamerasından ayrı bir program olarak kullanıyorsanız WhatsApp bu uygulamayı kamera olarak algılayabilir ve izin isteyebilir. Görüntülü konuşmanıza engel olmuyor ise ''tekrar sorma'' seçeneğini işaretleyerek, reddedin.

Casper telefonunuzun kendi kamera ismi olabilir mi?
Böyle olduğunu nasıl öğrenebilirim? Ayrıyetten daha öncesinde bu izni verdiğimde whatsapp görüntülü arama yaparken filtre kullanabiliyordum, yani bildiğin Instagram gibi suratımda kalpli oklu filtreler oluyordu. Fakat şu an izin vermediğim için bu yok. Benim merak ettiğim nokta bu uygulama nerede? Telefonu çok kurcaladım bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Star Camera'yı fotoğraf çekmek için telefonun kendi kamerasından ayrı bir program olarak kullanıyorsanız WhatsApp bu uygulamayı kamera olarak algılayabilir ve izin isteyebilir. Görüntülü konuşmanıza engel olmuyor ise ''tekrar sorma'' seçeneğini işaretleyerek, reddedin.
İşte Star Camera nerede bunu bulamıyorum. Uygulama sistemin içine mi gömülü yoksa Casper'a özel bir şey mi anlayamadım. Araştırıyorum bir türlü yok:(

Böyle olduğunu nasıl öğrenebilirim? Ayrıyetten daha öncesinde bu izni verdiğimde whatsapp görüntülü arama yaparken filtre kullanabiliyordum, yani bildiğin Instagram gibi suratımda kalpli oklu filtreler oluyordu. Fakat şu an izin vermediğim için bu yok. Benim merak ettiğim nokta bu uygulama nerede? Telefonu çok kurcaladım bulamadım.

İşte Star Camera nerede bunu bulamıyorum. Uygulama sistemin içine mi gömülü yoksa Casper'a özel bir şey mi anlayamadım. Araştırıyorum bir türlü yok:(
Telefon ayarları- Uygulamalar ve bildirimler- XX Uygulamanın tümünü görüntüleyin.

Bunu ayar kısmına girin ve programı arayın. Daha önce APK şeklinde indirdiyseniz telefonun ana ekranında vb. görünmeyebilir.

Telefon ayarları- Uygulamalar ve bildirimler- XX Uygulamanın tümünü görüntüleyin.

Bunu ayar kısmına girin ve programı arayın. Daha önce APK şeklinde indirdiyseniz telefonun ana ekranında vb. görünmeyebilir.
Dediğiniz yere baktım, Star Camera ile ilgili bir şey yok. Telefonu 3 gün önce sıfırladım ve bu uygulamayı indirmediğime eminim. Ki bu uygulama zaten piyasada yok bulamadım.

Gençler bilgisi olan yok mu?

Son düzenleme:
hayır. bendede yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,557
Üyeler
189,629
Son üye